2006. március 30., csütörtök

Vaczak meghalt

Salzburgból hazajövet fogadott a rosszhír, hogy aznap meghalt első (demo) gyermekünk, Vaczak. Valszeg játék közben lelte halálát. De ez már nem lényeges.
Kutyalelke volt, sosem karmolt meg, véletlenül sem, mindig vigyázott ránk, Csengére is, főleg, ha betegek voltunk. Meg a cuccainkat is imádta, főleg azok alatt lenni. Meg hason feküdni. És nagyon hálás volt, rendkívül jólnevelt. Ha a kertbe is kilógtunk, elég volt az ajtóra mutatni, és szaladt befelé.
Köszönjük Neked, Vaczak mindazt, amit adtál nekünk és a kecsóiaknak, főleg haverodnak, Fricinek, és csak remélni tudjuk, hogy - akár részben is - viszonozni tudtuk.


Vaczak pihen


2006. március 29., szerda

Emil

Március 26-án kiugrottam Salzburgba Andihoz, megnézni picike fiát, Emilt. A túra sikeres volt, jól vannak, Emil nagyon jól eszik, nagyon jól alszik, ügyesen lepisili a szüleit, úgyhogy minden rendben van.


Andi is nagyon jól van, bőven van teje, tök jól néz ki, és nagyon jó anyuka ő is. Sem, az apuka is elkezdett dolgozni rendesen, szóval jól vannak. Tessék megnézni.


Emil sample


2006. március 23., csütörtök

kecsó

Krisztóék átköltöztek frankó új lakásukba, így elindult a tervezgetés, hogyan rendezzük át a kecsói lakás két kis szobáját. No meg elindult a tervezgetés, hogy mit hogyan kellene felújítani.
Archicad-ben el is kezdtem a tervezést, már megvan a szoba, a bútorokat tologatjuk már.


Krisztóék az új helyen

nagybácsi

március 20-án nagybácsi lettem, mert Andi salzburg-ban életet adott Emil-nek, kisfiának. Mindketten kiválóan vannak, megyek majd őket meglátogatni, oszt lesz kép is.

2006. március 15., szerda

2006. március 14., kedd