2006. április 23., vasárnap

Jozsóék esküvője Nyíregyházán

Ferkóval leugrottunk az esküvőre, buliztunk egyet, aludtunk rája, oszt vissza. Az esküvőről persze csak videó készült, amit még nem sikerült még számítógépre se vinni. Ha megvan, jön.
Vicces volt, mert felváltva ment a buli meg a vacsi is, Csengével mindig volt fent valaki este már a szobában. :)
Nem felejtünk: voltak Joe-féle hawaii ingek, minden falu neve bokorra végződik, az utakon bármely fajzat jármű felbukkanhat, Lacci hajnal 2kor kiment nonstopba 1 liter tejfölért, Emőke szaktította a nagyobb kalácsdarabot. :)

2006. április 20., csütörtök

Húsvét Gyulán

Húsvétkor leugrottunk mindenestül Gyulára, ahol volt egy család által megcsodált kádas fürcsi, meg ott bandázott a Zöldövezet is. Képek is ott maradtak, úgyhogy majd.


| |


árvíz

megnéztük Csengével a megduzzadt Dunát is, meg a Népszigetet. Csenge jól megkiabálta a folyót, aztán hazamentünk. Súlyos.


| |


2006. április 19., szerda

szótagok

Csenge nagy örömünkre most már stabilan rikácsol A betűs szótagokat, szóval lesz itt valami. Mozgása még nem tökéletes, van egy hónapos lemaradása, ahogyan súlyban is, de piszok jól néz ki, csodaszép és csodavicces.

kocsi

hát a kocsi is megrokkant Salzburgból hazajövet, de már kész, most azon agyalunk, mire cseréljk le, de ez szegénkém már nem sokat ér. Mindenesetre agyalunk egy 98-as kombi dízel mondeo-n, majd meglássuk. Kell a hely.