2006. május 28., vasárnap

caterpillar

hétvégén itthon maradtunk, semmit nem csináltunk. Csenge egyébként is taknyos volt kegyetlenül (valszeg kicsit megfázott a sok kúszásban), meg tök szar idő vót megint.
viszont a mögöttünk levő telekre jött egy markoló, és megtisztította az 1600 m2-es telket. kiroppantotta a fákat, összezúzta a betoncsöveket, szenzációs gépezet, órákig bambultam a sufni tetején.


DSCF0471.JPG | DSCF0469.JPG | DSCF0486.JPG | DSCF0488.JPG


Kecsón (05.22)

Csenge firkált, mászkált a konyhaasztalon, no meg lefelé az autópálya bedugult egy baleset miatt.
aluka | tálalva | firka | dugó2 | dugó1


2006. május 25., csütörtök

Csenge integet

Csenge ma már teljesen tudatosan integetett, köszönésre is. Illetve tök viccesen mászik a földön, már ha megfelelő célpontot lát. Állathangokra meg röhög. Egyszóval már egész délutános kölcsönösen fárasztó, aktív szórakozás az együttlétünk.
Ugyanakkor a hiszti is erősödik, ha nem teccik vmi, olyan hangosan ordít/kiabál ránk hirtelen, hogy megfagy bennünk a vér. A sikítása szintén elviselhetetlen hangerejű. Lesz itt baj. :)

kerékbilincs

kedden vótunk Csengével vizsgálaton a Klinikáknál (semmi komoly), oszt kaptunk Mondeo-ra kerékbilincset. Hogy rohadjon le az orra annak a köcsögnek, aki kórház közvetlen közelében bilincsel autót gyereküléssel. Ráadásul kurvára nem akadályoztunk forgalmat, mentőt meg főleg nem. Meg senkit és semmit. De boldog lehetett, h legombolt 15 rugóra minket. kedves egészségére. hosszú és egészséges életet kívánok az egész családjának.

2006. május 22., hétfő

bicaj

pénteken vettünk egy bicajt is. merhogy a térdem miatt muszáj volt. ma már munkába is azzal mentem, tök vicces, 25 percig tart az út így, azaz gyorsabb, mintha metrózom. még meg kell oldani azt, hogy kurta meleg van, tehát megyek munkába pólóba meg rövidgatyában, és ott majd átöltözöm. :)
egyébként meg van budapesti bicikliút térkép is, majdnem végig rendes bicikliúton érem el a munkahelyet.


bicajom


Mamus dolgozott

Múlt héten Mamus 3 napos oktatáson vót, így maradtam otthon, meg jött Csenge nagymamája is, oszt megvót a próba Mamus nélkül. Végülis teljes volt a siker, etetés ment a nagyinak is (n már meg se próbálom), a szieszta meg papusnak is. Minden kis napközbeni rövid hortyanást kihasználtam: Csenge elpilledt, lefektettem a hasamra, és szundikáltunk, egymás szuszogását hallgatva. Ez nagyon vicces dolog, és mindketten hiperjót alszunk ekkor. Azóta is hiányzik ez.


DSCF0415.JPG


2006. május 17., szerda

etetőszék

Csenge kapott etetőszéket. Kicsit elkéstünk vele, de legalább már megvan. Piszkosul élvezi, hogy tálca van előtte, és minden nagyot szól, amikor leesik róla.


DSCF0411.JPG | DSCF0409.JPG | DSCF0406.JPG


2006. május 14., vasárnap

Sördögök parti Velencén

Nagy merészen nekivágtunk Velencének is, ahol megvolt a szokásos Sördögök évadzáró kirándulással, bográccsal, Vikuszék kiváló házikójában.
Csenge persze végig tök nyűgös volt, merthogy észrevettük időközben, hogy MEGINDULTAK A FOGAK. Alul megjelent 2 fogacska, de eddig nem volt lázas, csak nyűgösebb, nehezebben alszik el, kicsit rosszabbul eszik, de ez edddig még tűrhető.


| | | |


2006. május 7., vasárnap

Ballagás és látogatás Tiszakécskén

Gyuri is elballagott a kécskei gimiből, így mentünk a kecsóiakkal együtt látogatóba. A ballagás hosszú volt, de legalább jó idő volt, aztán iszonyatosan jót kajáltunk.


| | |


Ebéd után átugrottunk Csanádhoz, aki Csengével egy időben született Kecsón, meg megnéztük Krisztiék házát is. Nagyon király helyen laknak, nagoyn szép a ház. Csenge persze nagyon zsenge volt, és amint Csanád odakúszott hozzá, elsírta magát, viszont megmutatta a kissrácnak, mennyire nem tud enni. :)


2006. május 5., péntek

masszázs

Mamus keresett egy speckó masszázst, mivel a klasszik baba-mama-maszás nem jött be, Csenge behisztizett. Amit talált, az egy ún. kibontakoztatás maszázs, ahol egészen máshogy csinálják ezt. Egy biztos: Csenge azóta jobban mozog, ritkulnak a feszengései, és itt hivatalosan is végigordíthatja azt a 20-30 percet.

2006. május 2., kedd

Csenge költözik

Tihanyból hazaérkezve Csenge átköltözött a neki dedikált kisszobába, a konyha másik oldalára. Átvittük az ágyát, a stabil fotelt, meg a pelenkázót neki, és kicsit rendet pakoltunk. Persze még pingálni kell, mert a napocska plafonlámpán kívül nem sok minden utal arra, hogy gyerekszobáról van szó. :)

2006. május 1., hétfő

Céges buli Tihanyban

Április legvégén irány Tihany, ahol a cég aprajanagyja összegyött. Itt már én mászkáltam este csak, Mamus Csengével pihegett a szálláson. Szombaton kicsit mászkáltunk a sportnapon, és megtapasztaltuk ismét, hogy milyen fura egy gyerökkel bulizni. Még szerencse, h ketten vagyunk. :)