2007. február 24., szombat

január-februári képek

a korábbi postokban leírt dolgok vizuálisan. rengeteg röhögős, nevetős kép van, már igazi kis hölgy Csenge. persze nem a viselkedésében...


| | | |


2007. február 23., péntek

Hold

Csenge 2 napja megőrül a Holdtól. Ha meglátja az ajtóban, este 9 után is ki akar menni a kertbe. Ha kimegyünk, nézi a Holdat tátott szájjal, kicsit meg is vonítja, beszél hozzá, és meg akarja fogni. ezt nagyon érdekesnek találjuk, nem igazán tudjuk mire vélni, de nagyon aranyos. kicsit úgy viselkedik, mint egy kutya vagy egy macska, akik szintén misztikusan viselkednek a Hold láttán. De a Holdon kívül a csillagok és a kiszűrődő fények is nagyon érdekesek. Meg a csönd, meg a visszhang a kertben. Szóval nagyon érdekesek az estéink. :)

doméjn

na, csak bevásároltam poénból, az oldalt immáron el lehet érni a mamus.hu és a hwg.co.hu linkekkel is. a csengettyu.hu-t elvitték. franc.

2007. február 21., szerda

új dolgok

Csengének vettünk egy kisfotelt, nem bírtuk megállni, szokás szerint. Emellett kicseréltük a járókát egy sátorra, mert amúgy sem volt haasználva a járóka. A sátorban meg nagyon jókat röhögünk Csengével, szeret oda bebújni, én meg támadgatom, rettenet móka.

február

A taknyos napok után végre eljöttek a szép napok, Csenge rohangál, rombol, magyaráz, bújócskázik. Folyamatosan jönnek a fogacskák, emiatt persze néha feszültebb. No meg a kert, hozza a cipőt vagy a sapkát, hogy menjünk ki. És megyünk, körülnézünk, hátha sikerül összefutni a kertben vagy az utcán egy kutyával, vagy hátha látunk cicát vagy másik gyermeket. No meg jó is az idő.


Mivel Mamma egyre többet dolgozik, így Nagyi is egyre gyakrabban van itt, ő a bébiszitter. Kecsóra is gyakrabban mentünk februárban, mivel kevesebb meccs volt. Sokat jövünk-megyünk, mert Csenge számára egyre viccessebb minden helyszín, legyen az teszkó vagy posta vagy jáccótér.


Meglátogattak minket Balázsék is végre, jöttek velük Rasiék meg Gémesék is, úgyhogy volt buli rendesen, jó volt látni ennyi gyerköt egy kupacon. A munkánk miatt meg egyre pörgősebb minden, rohanunk, szervezünk, dolgozunk, mint az állat, úgyhogy lassan Csengének valami bölcsifélét kell keresnünk. Habár sietünk haza, de Mamma részéről nem állapot ez a munkamánia.

2007. február 11., vasárnap

elkúrtam

na, a spam-ek ellen telepítettem egy javas plugint, amitől teljesen megborult az egész blogmotor. így mindent újratelepítettem, újracsastlakoztattam az adatbázist, de sajna a képgalériát nem sikerült visszaállítanom.
Így szépen újrafelépítettem más helyen a képgalériát, de sajnos azt nem sikerült összekapcsolnom a kibaszott wordpress-szel, így az mindig külön ablakban fog felbukkanni. hát ez van, napokig szenvedtem emiatt, de ennyit tudtam ebből kihozni.

2007. február 2., péntek

kifelé

na, csak le kellett írni, és máris jobban van Csengettyű, már csak naponta 3szor kell porrszívózni. Kicsit még köhög, de már sokkal jobban van. Ma csak reggel 6kor ébredt fel, de utána aránylag hamar "rábeszéltük" az alvásra. Szóval most már jó, úgyhogy megyünk Kecsóra mókázni, most hétvégén meccs sincs, úgyhogy nem is kell visszarohanni ebéd után azonnal.


Mamma meg dolgozik, mint az őrült, tök őrület van náluk, túlvállalta magát. Nekem most egyre jobban megy, megszokjuk mindannyian lassan, hogy Mamma újra dolgozik, és kezd minden visszaállni, kicsit módosult menetrenddel.