2011. január 29., szombat

fogkefepara

Irány Kecsó. Péntek este érkezés, kb. 9kor gyerkök az ágyon, mind a nagyszobában voltunk. Nézem Zalánt,hason fexik, feje oldalt, fogkefe kilóg a szájából, kicsit hörög, lepedőn több vérfolt. Fasza! Fogkefe kikap, Z fel, nézem, vajon levegőt kap-e. Anyja bepánikol, ettől Z is feszült. Lenyugtatom őket, telefon, ügyelet. Mire odaérünk, semmi baj, kicsit vérzett csak, attól köhögött. Kemény volt. Nagyon megijedtünk elsőre. De asszem jól kezeltem. Kivédeni ezt hogy?!

2011. január 27., csütörtök

szülinap

Nagyon sokan köszöntöttek, a fészbúk hirdetőm király lett. Ma már no cigi, így estére tök ki voltam. Felpuffadtam, bekómáltam. Tiborék jöttek, Mamma cdinált T segítségével székelykáposztát. Abba is került gyertya. Nagy ajándék ez Mammától. De alapvetően nagyon fárasztó nem bagózni. Leginkább bélügyileg rossz, amit nem gondoltam volna.

2011. január 22., szombat

ottalvás

Habár mehezen alakult, de Csenge végül Fédránál aludt. Egész nap alig tudtunk X-ékkel beszélni, végül este 7-re vittem a csirkét. Asszem fél10 már aludt is. Fél11ig a skype-on cseteltünk Tiborral, oszt utána film. Telefon lehalkít, gép úgyis megy. Közben Fédra lázas lett, hányt, tehát külön szoba. Csenge reggel 6kor kelt, sírt, oszt Tibor keltett, mentem érte. Sajna így a nagy öröm elmaradt, de akkor is büszke vagyok rá. Mert ezt Csenge önerőből is tolta. De jó is lenne heti egy ilyen. :)

2011. január 18., kedd

torna óvör

Torna vége. Csenge bő egy hónapos kitartó hisztijével és érvelésével elérte, hogy most nem erőltetjük tovább. De most így legalább hivatkozhatok arra, hogy nagylány. Mert hozott egy komoly döntést. Hiába biztatta mindenki, ő ezt eldöntötte. Hogy az ok mi volt, nem tudjuk. Amiket mondott: unalmas, túl hosszú, ciki mert a havercsajok nem járnak, no meg Fédra sem jár a birkózó tornára már. Én meg besokalltam a hisztitől, ami súlyos volt, amikor mentem érte. Írisz néni mondta, h ha nem, akkor szepte

2011. január 16., vasárnap

Zalán ébred

Zalán újra beindult, néhány hónap pihenő után. Jött egy fogacska, egyre jobban kacsingat a járás felé, no meg elkezdte a szavakat ismételgetni, úgy-ahogy. Meg puszit oszt. Leginkább a kutyának, de végre én is kaptam egy igazi cuppanósat. Nagyon jó, meg fura is, h lassan érteni fogjuk.

2011. január 15., szombat

spontán partik

Fergeteges parti kerekedett szombat délután. Gondoltam nézzük meg az úszás videókat. A csirkék nagyon komolyan elvoltak, mi meg nagyon jót röhögtünk. Este fél9ig volt bulaj, de nem tűnt soknak. Ilyet kell csinálni havonta tuti. Előző este Viviéknél voltak ovi után, ott ment a színház. Az is király volt.

2011. január 9., vasárnap

Thomas cirkusz

Reggel Thomas cirkusz Lencsiékkel. A két csirke nem az a tombolós fajta, Gyulával jót kuncogtunk rajtuk. Utólag teccett nekik, de ott ez nem esett le. Mire beindultak volna, már vége is lett. Utána meg világító bizbaz vadászat, de szerencsére elfogyott. Nekem nagyon uncsi volt, de Csenge azóta is lefagy a 30 mp-es videótól.

2011. január 7., péntek

első 7

Az első hét siralmas volt. Eleve benyeltem valami torokgyíkot, de muszáj volt menni. Bróker adatok híján nem ment semmi, ünnepek alatt sem tudtam melózni. Ezért az egész hét káosz volt, erőlködés és masszív depresszió. Kínkeserves. Bróker meg a kapcsolódó helyzet miatt rendesen lendületet vesztettem. De ilyen szarul kell indulni, ezután már csak jobb lehet...

2011. január 1., szombat

pihegős szilveszter

Még 30-án elmentünk a Gyurkó-házba, ha már ott volt mindenki. De aztán otthon ajtó bezár. Szilveszter és újév otthon, az orromat se dugtam ki, nem is akartam semmit. Tibor jött kaszinótojásozni meg sonkát tekerni. Csajok nagyon jól elvoltak. Tojáskrém zseniális volt. Több jó kis mesenézés, zabálás, jegestea koccintás. 2-3-ig toltuk. Laza volt és nyugis.