2011. február 28., hétfő

szokásos hétfői csirkefarm

Hazaérve Sanyival futottam össze, aki hozzánk igyekezett Viviért. Mint kiderül, Fédra és Angéla is ott volt, mind csilivili tündérruhában babáztak csendben. Csávók kaptak inni, dumáltunk, meg méztük Zalán kómás hisztijét. A csajokra meg alig ismertem, csend volt, kedveskedés. Jó volt, na. Habár Alíz fújt Sanyira telefonban.

2011. február 25., péntek

knock-knock

Este Fédra nálunk lógott, ettek muffint, én meg fetrengtem a nappaliban. Ekkor Mamma elkezdett dumálni az előszobában, hogy mit akar itt, takarodjon. Addig csinálta, h csak kimegyek, mrgnézem. Hát egy mattrészeg ürge áll az ajtóban, és láthatóan nem érti, mi van. Cipőt kaptam, és durván kirángattam az uccára, jelezvén, h nem itt lakik és nem is fog. Csúnya volt, a gyerkök is megijedtek, h valaki csak úgy kinyitotta az ajtót. Hiába ártalmatlan. Zárni fog Mamma, na.

tévé előtt

Nihil hétvége volt. Szombaton piacoltunk, tök viccesre sikerült. Kis munka, Zalánnak elmentünk Csengével a használt Buzz-ért, közben Cs fűzött, h jönne meccsre, de mézeshaj miatt nem lehetett. Este egy szar meccs, ahol csak bénáztam, pedig Lukit kellett volna pótolnom. Lófasz lett, kikaptunk a rangadón. Ráadásul ómen pálya, ómen csapat, féltem a sérüléstől (ezen volt a vesezúzás). Másnap semmi duplán, Zalánnal mentünk jáccóra. Másra nem voltunk alkalmasak, Toy story trilógia.

2011. február 24., csütörtök

tavaszváró

Csenge ma végre ment oviba. Valami afta miatt kellett várni. Mára már a torka is fájt, ahogy nekem is, de nem vészes. Havercsajokat már el is felejtette, otthon anyával kézműveskedtek a héten. Én meg koránra jártam, későig dolgoztam, kellett. No meg újra hideg van, -5 reggelente. Tavaszt akarok. Ja és vittünk pár cicaropogóst a volt suli mellé, meglássuk.

2011. február 20., vasárnap

kerti teszt

Elég laza hétvége vót. Mivel Csenge betegszerű, se vendég, se -ség. Így piacon lángos, aztán családdal séta. Vasárnap meg kerti lét, Zalánnal. Köcsög keményen nézett az arcomba, erre én le-mivan-oztam. Később Csenge is kijött, lett aszfaltrajz. Délután fasza meccs, jól toltam. Ezen kívül mesenézés meg arra tombolás.

2011. február 19., szombat

2010

Csináltam én egy jó kis feljegyzést még az év elején a 2010-es évről, ami eszembe jutott, strukturáltan, szép kerek mondatokban. Vicces lenne egy idei terv is.


Társasházunk

köcsög leválasztása a rencerről, beszólások, közgyűlés, összefogás, perecskék. parázás, felülkerekedés, kiröhögés, beszólás, visszafordítás. Összefogás nagyon jó, emberek még jobban érződés! Új házirend, ügyvédhez járás, szmsz, ilyesmik. Minden király lesz, még egy év kell a teljes féregtelenítésre! Mínusz 10% from energy.


Beruházások

Csengének emeletes ágy, gyerekeknek nagyszekrény, anyának mosogatómasina, apának wave! Kertbe csúszdás mászóka. Mindezt nagyrészt anyóshitelből. Ahhoz képest, h nem akarás igazán komoly dolgokat...


Otthon

Csenge nagyovis lett, havercsajok. Szülinapi buli, azóta partihegyek. UTE torna, ügyesedés, belefáradás. Úszás megpróbálás, mert havercsajok. Ez is bejött, ügyesedés, drasztikusan kevesebb víziszony. Viszont egyre több hiszti, akartoskodás, szemtelenkedés, átlátás a szitán.

Zalán nyárig fejlődés, aztán pihenés. 4 fog már fél éve, menés csak két kézzel kapaszkodva. Aszittük, Csengét lekörözi, de nem. Továbbra is a legjópofább gyerek, akit ismerünk, egyszerűen jó ránézni, nagyon jó gyerek. Hozzátevés, hogy földhözverős hiszti kifejlesztés, ez új a családban. Erős! Persze mi kiröhögés, de kezelés még határeset.Együtt tudnak a legjobban mérgeskedni és röhögni is, szóval igazi tesók.

Mamma sok vitázkodás, hogy többet házimunkázás, mert nekem nincs idő semmire, és több dolgot kéne megcsinálni. Év végére normalizálódás, nagyon jó kiindulás. Távolmunka neki kizárás bentről, így továbbra sincs remény karrier resurrection.


Munka

Nagyon jó év volt, minden megcsinálás nulláról, tiszta, átlátható, gyors, minden újraírás. Napi 60 user és counting, elismerés. Szeptembertől nehéz, mert hetente 5-6 órát kell lógnom (UTE torna, ügyvédek stb.), ezért nyomokban visszatérés esti munka. Októbertől óriás crm projekt, onnantól minden még durvább. Kemény időszak volt és lesz.


Egészség

Egyre nagyobb rohanás, stressz, ezért újra influenza meg migrén meg ilyesmi, mint 3-4 éve. Úgyhogy elhatározás cigiabbahagyás. Másik oldalon meg megvolt a fight a tornyosuló dolgokkal, perek és munka meghúzva. Sajnos muszáj volt fél év stressz meg hajtás, néha kell ilyen a környezetért meg a karrierért.

2011. február 18., péntek

lázas farsang

Végre újra edzés tegnap, sok hónap után. Nagyon jót játszottunk, egész jól bírtam. Utána meki. Csenge lázas, megint mellettem kötött ki az ágyon. Éjfélig dolgoztam, utána egész este kézzel mertem a lázát. Reggel irány a farsang. Csenge felkelt gyorsan, kapott lázcsillapítót. Persze nagy káosz volt otthon, de beértünk. Csenge szomorú királylány volt, Zalán meg a csoport kedvence.

2011. február 15., kedd

csikenfarm

Hazaérek, oszt 3 csirke rohangál a házban sikítozva, fehér ruhában. Fédra és Vivi vendégeskedtek. Zalán próbált velük szaladni, annyira aranyos! Aztán Fédrát vitte T haza, így gondoltam, fürödjenek a csajok, azzal is haladunk. Oszt jött Sanyi, oszt tükörtojás.

2011. február 13., vasárnap

Janiéknál

Mamma ezek szerint összekapott Xéniával jól, de hát ők ilyenek. Csak egy osan volt, mert délután meglátogattuk Jánosékat. A csajok tök rendesek voltak, de Csenge több figyelmet várt, ezért eléggé rajtunk lógott. Még szerencse, h bejött a cica. Ráadásul Zalán is nyűgös volt, de a cica neki ids segített. Mi meg ágyat szerelgettünk meg kipróbáltam a Kinectet. Nagyon teccett, abszolút fjúcsör. Venni kell. Nagyon későn értünk haza, elcsúszott a hetünk is. :)

2011. február 12., szombat

igazi cirkusz

Noelék hívtak, h menjünk cirkuszba, mer van 3 jegyük. Némi huzavona után én vittem Csengét és Fédrát. Parkolni alig lehetett, de odaértünk. A cirkusz régi, kicsi, és most istállószag volt, de hát az állatos előadás ilyen. Én nagyon élveztem, még én sem voltam. Csenge egy ideig csodálta, oszt elfáradt, de biztosan nagy élmény volt neki. Fédra nem viselte jól, sokat ficánkolt, le is fikkantyúzott a székről, de ő már volt soxor. Nagyon is jó volt, de gyerekeknek ez nagyon hosszú. 2/3-a elég lett volna. F nem igazán fogadott szót, Cs sokkal jobban.

2011. február 10., csütörtök

vándorcseng

Nem volt edzésvisszatérés, mert Csenge Fédránál volt. A héten talán egy délután volt otthon. Merthogy otthon nincs barátnő. Teljesen meg voltak őrülve a csajok egyébként. A mai téma az anya szopiztatása volt meg a másikra pukkázás. Beteg. Este otthon meg durván elejtettem a telefont, 2 méter magasról kőre. Úgy tűnik, kutya baja. Lacci hívott, h ilyet vesznek Joe-val egyetemben.

2011. február 9., szerda

Mamme beteg

Mamma már 2. napja beteg. Hétfőn délután Csenge Fédrával Viviékhez, mi meg Zalánnal eldobtuk Kupakot dokihoz. Kapott sok bogyót. Az egész hét kín így, nsmtom mi lesz a mai úszással. Csenge reggel is nyüszített, munka sok. Meglássuk.
Zalán reggel majdnem kiszökött pizsamában. 4 fokban ez gáz. :) Délután Csenge Angélához ment, ott volt ruhaparti. Szerencsére úszás miatt vettem HelloKitty óriáspezt.

2011. február 6., vasárnap

Angiparti

Vasárnap délelőtt hajós játszótér, én közben bevásároltam meg szelektáltam. Mire mentem értük, Csenge összekapott Fédrával, Vivi meg Angélával. Délután buli Angéláéknál, persze Csenge alig akart jönni, ha Vivi nem megy, tán ő sem. Persze gáz nem volt ott már. A konyhában bagózás persze gáz, nehéz ezt elfogadni. A buli miatt toltam egyet, de már nem olyan jó. Kicsit a lábam is fázott, a csajok meg bent igen jól elvoltak. X Sagaland-ja nem aratott sikert, Cs és F próbálta meg, de hamar feladták.

2011. február 5., szombat

Viviparti

Jó mozgalmas hétvége volt. Szombaton délelőtt irány az állatsziget (10 fok), ahol a befogadható kutyák mellett van sok más is. A kutyák látványa szívszorító egyébként. Utána záros, ebéd, 4-től Vivi szülinap a Kölyökparkban. A két csávó agyonverte egymást, Csenge a száját, Réka is elesett durván. Az összes gyerek a Sanyi által felfújt lufikat durrantotta ki, folyamatos fegyverropogás volt. Zalán meg elaludt negyed hétkor a parti közepén. Zsivány. A park egyébként fullos volt.

2011. február 2., szerda

bekk 2 ovi

Csenge visszatért az oviba 11nap után. Egy jó nagy nemakaroktornázni hisztivel. Persze fura, de nem mi késtünk el legjobban. Új lány van Csenge mellett, Jankának hívják.