2011. május 28., szombat

Ovibuli

Családi nap az oviban. Előtte Márti néniékkel elmentünk ingyen újpesti muskátliért. Utána Ovi. Sajnos elég kevesen voltunk, ami a belépőnek köszönhető. Ugráló, arcfestés, country zenekar (kék vonat). A zene nagyon mókás volt, jó volt a hangulat, Zalán is többször kiment zenélni. Zsíros kenyér is volt. Aztán a zene alatt jött a zápor, így a mentés után a tornateremben folytatódott a buli, Mézga családdal meg egérrel. Jól éreztük magunkat.

2011. május 22., vasárnap

Bag plusz közgyűlés

Komoly kis hétvége volt. Szombaton kánikula a főtéren, ahol Zalán kapott rövid gatyát meg cipőt. Délután irány Bag, Tibibáéknál Sördögök szezonzáró. Csenge kihasználta a vendégeket játékra. Még esőben foci is volt, Geritől el volt ájulva. Jót ettünk, jót nevettünk. Király volt.
Vasárnap közgyűlés, délelőtt faágat daraboltunk az utcán. Ekkor megismerkedtünk Pamacs aktussal, aki 17 éves. A közgyűlés előtt Nagyika Zalánnal sétálni indult, Csenge meg Tiborékkal. Indult volna. Eső ugyanis csepegni kezdett, így maradtak. Aztán nagyon durva eső lett, a gyűlés után egyből mentem Zalánékért kocsival. Oltári zápor volt, minden eldugult.
A közgyűlés a szokásos volt, Magdin kívül mindenki mindenben egyetértett. Ő láthatóan aggódik, h a Köcsög elmegy. Mi meg nagyon örülünk. Megszavaztuk, h ki lehessen hozni a kisállatokat levegőzni. Hátha beperel. :)

2011. május 4., szerda

kertészkedés családilag

Szombaton critical mass-ről álmodoztam, de a délutáni eső elriasztott. Persze nem jogosan, de vásárolni is kellett, akkor már mindegy volt. Délelőtt viszont nagyon jót kertészkedtünk, füvet nyírtam, Mamma gazolt, Csenge meg a tornyot rendezte. Zalán meg mindenbe belekóstolt. Órákon át, Pistabával és Márti nénivel. Az első esőig toltuk nagy erőkkel.

2011. május 3., kedd

bajságok

Kicsit már gáz a szitu. Közel kéthetes skarlátpara után bárányhimlő para. Dokinők szerint nem az, rüh vagy csípés mittomén. Hatan a csoportból már kampó. Ráadásul Csenge foga is elkészült, kapja a nurofent két napja. Mamma elkezdett melózni. Totál káosz. És mi van, ha Mamma v Zalán beteg lesz? Vagy én?