2012. március 26., hétfő

bölcsifóbia

Zalán már a negyedik munkanapja hisztizett a bölcsiben reggel. Mint anno Csenge. Mintha történt volna valami, mintha nagyon nem akarna bemenni. Nem annyira vészes, inkább az a gáz, h mi lehet mögötte. Lehet , h otthon velünk jobb? Nyilván az aránylag aktív 4napos hétvége után kezdte, és múlt héten is otthon volt 2 napot. Remélem végigjárja most ezt a hetet, hátha attól visszaugrik. :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

2012. március 19., hétfő

betörés

Na vasárnap délután három körül betörtek Márti nénihez. Leszedték a rácsot a falról, benyomták a bukóra nyitott ablakot, felfordulást csináltak. Elvittek némi ékszert meg pénzt, de csak keveset. A felfordulás nagyobb kár, mint a lopás.

Délután Zalánnal indultunk motorozni, amikor feltűnt az, h a rács a falnak van támasztva. Sajnos túl régen történt rossz. De most igen. Ilyen az élet. A gáz az, h Mamma Csengével fel3kor ment el Noelékkel bicajozni, mi meg 3:40-kor Zalánnal. Közte volt. Egész délután kint volt mindenki az utcán, jöttek a nyomozók, aztán este a helyszínelők, ők 9-ig tolták. Durva.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2012. március 16., péntek

hoppá

Pesti ovistársak Kecsón!


Published with Blogger-droid v2.0.4

vadasparkban

A kisoroszlánokkal jót kukucsoltam. Csenge nagyon szerette a csacsikat meg a pónikat. Jó volt. Zalán is etette az állatokat. Vicces.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2012. március 8., csütörtök

iskolában

Ma voltam Csengével a fóti úti suliban matek órán, a 2a-ban. Nagyon élveztem. A gyerekek egy órán háromszor pihennek énekkel meg vicces gyakorlatokkal. Így tök jó lehet, persze Csenge unta a banánt, hiába kapott rajzos feladatot. No meg eleve esélytelen bejutni oda, 120.-ok vagyunk a külsős listán. De akkor is jó volt nosztalgiázni.

Kicsit fura volt, h sok gyerek ultra strébernek tűnt, régen nem volt ez ilyen szerintem , vagy csak nálunk nem? Sok volt a lelkes is. De valahogy mégis olyan furcsa volt az egész, a tanárok olyan gonosznak látszó kedves emberek voltak, és néha mintha előtört volna pillanatokra a gonosz. De lehet, h túl sok beteg filmet nézek. :)


Published with Blogger-droid v2.0.4