2006. szeptember 28., csütörtök

Csenge Törökországban 1. (09.25-09.27)

Na, elmentünk nyaralni. A cél az volt, h luxus legyen, kaja legyen, pia minden mennyiségben. Jöttek Főnökék is, meg Krisztóék is, így összesen heten vágtunk neki hétfőn késő délután, 25-én. A gép este fél9kor indult, így nem volt egyszerű, de minden oké volt.


A repülőutat Csenge aránylag jól viselte, igazándiból a buszozással sem volt probléma. Az egyetlen probléma végig a mozgás hiánya, mivel nyilván nem lehet szinte sehol sem elengedni.
De ettől függetlenül ment a rötyögés. Kicsit későn értünk ide, és a buszozás meg a mozgáshiány miatt itteni idő szerint 4kor tudott elaludni, de nem volt balhé.


A szállodánk nagyon aranyos városi szálloda, gyönyörű kilátással, nekünk 2 teraszunk van, egy a város-hegyek felé, a másik telibe a tenger felé néz, mást nem is látunk. Persze ennek a hátránya az, hogy halljuk a diszkót is, ami 300 m-re van, de láthatóan a csajokat ez nem zavarja, csak engem (Mamus inkább csak a zene milyenségével nincs barátságban). Ráadásul a szoba tök nagy, nagyon jól elférünk a földön kinyitott bőröndeinkkel is. :) Csenge ágya meg ilyen ringatós, és nagyon szereti vadul rángatni, miközben benne áll, az meg majd szétesik. Az ágyat egyébként meg is kellett javítania a Főnöknek, mert egy csavar nem volt benne, ami nélkül elég ferde volt az egész.


Az idő zseniális, 28-30 fok, lágy hűs szellővel, este kb. 25 fok, egyszóval csodás, Csenge is élvezi. Főleg a kiskutyát meg a cicákat, akik a puffokon ejtőznek egész nap. De a városban is Csenge messziről kiszúrja a kutyákat, és va-vau-zik nekik, és megrötyögi őket.
A tenger nagyon kellemes, kb. 28-29 fokos lehet. Még Csenge is lógázta bele a lábát, és a kavicsokat is imádja nyalogatni meg dobálni.


A Főnökék kedden törökfürdőbe mentek, de nem teccett nekik annyira, mint 2 éve. Ma Antalya városnézés+törökest-re, de mi oda azért nem mentünk, mert 2-től éjfélig tart, azt meg sokalltuk egy kicsit. Mindegy, elleszünk itt, 4 óra felé lemegyünk a partra Csengével, és akkor már többet lehet a napon is a kiscsalád. Törökfürdőbe csütörtökön megyünk Mamussal, akkor majd a Főnökék vigyáznak Csengére, 4en csak megoldják. :)


dscf1807.JPG | dscf1825.JPG | dscf1901.JPG | dscf1903.JPG


Az antalya-i városnézés képei:
p1010228.JPG | p1010263.JPG | p1010280.JPG | p1010355.JPG


Amire figyelni kell: repülés közben marta a kukoricapelyhet, mer az csámcsogás és nyelés, és ezáltal nem dugult a kis füle. Itt törökben kevés helyen merjük elengedni Csengét, illetve nem egyszerű az sem, hogy nem akarunk csapvízzel operálni, mert azt ivásra sem javasolják a felnőtteknek sem (nekünk még nem vót bajunk). Ezek nem egyszerűek, de minden más feledteti ezeket az "apróságokat".


3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lyányotok van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Király helyen vagytok, további jó mulatást!

    VálaszTörlés
  3. Mamma véleménye: hát tudjátok, ha lehetne már holnap mennék vissza... :(

    VálaszTörlés