2006. október 6., péntek

Csenge Alanyában

2006.09.30 - Szombat


Az utunk Alanyába nagyon sima volt, nagyon hamar átértünk, jó volt ismét látni az ország nem-turista részeit is. A másik szálloda télleg 5 csillagos, de szerintem kicsit túl nagy nekünk, mert nagy a komplexum, és nagyobbak a távolságok. A szoba csodaszép, de nincs kereszthuzat, a légkondi is központi, egyszóval soxor csináljuk azt, hogy kinyitjuk az ajtót és az erkélyajtót is, hogy jó huzat legyen. A kilátás itt is zseniális, ahogyan a kaja is (iszonytató választék), no de a legdurvább a part, ami homokos, lapos, és nagyon komoly hullámok vannak, ami dobál minket rendesen. Ráadásul egy rohadt szúnyog is bejött, és összecsipkedte mindannyiunkat. Köcsög.


dscf2032.JPG | dscf2048.JPG | dscf2086.JPG | dscf2152.JPG | dscf2191.JPG | dscf2170.JPG


2006.10.01 - Vasárnap


Vasárnap jött Mehmet a feleségével, és elvitt minket Alarahan vára mellé, egy pecázós-ejtőzős helyre, ahol szinte mindenki pecázott. Végülis Mamus az időarányos nyertes, mert - 3 visszaesett hal mellett - kettőt fogott. A Főnök többet fogott, de sokkal tovább nyomta, és különben is véletlenül elengedett 6 halat.
Aztán egy iszonyatosan jót ettünk, vízipipáztunk, és közben jósoltak nekünk a török kávénkból. Mamusnak és nekem sem mondtak újat, Mamusnak ugyanott munkát jósoltak (ajánlatot), nekem meg nehéz napokat, sok adósságot, nem sok pénzt. Szóval megmondták, ami van, kávézaccból. Sajna mi maradtunk a végére, és Mehmet felesége akkor már nagyon fáradt volt, mert a ramazan miatt egész nap nem evett, nem ivott, és már csak félóra volt neki hátra a böjtből. Emiatt nekünk Mehmet adott kevésbé szakszerű jóslást.
Este visszaérve rohantunk bele a tengerbe sötétben, és iszonyatosan élveztük, ahogyan a hullám dobált, mindezt holdvilágnál. Meg is beszéltük, hogy a hétfőt a szállodában töltjük, és így is tettünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése