2006. november 28., kedd

Mamma postja

Most először én, Mamma írok a blogra. Zajlik az élet, egyre nő a mi kis hurkánk. :)
Kibújt Csenge hatodik fogacskája. A mosolya még helyesebb, mint eddig :)


A kisasszony próbálkozik a kapaszkodás és támaszkodás nélküli áldogállással, és napról-napra egyre jobban megy neki. Konkrétan már táncikál, roggyantja a térdecskéjét és mosolyog közben, mint a "tejbetök", meg néha tapsikol is. De elindulni nem akar. :(


Az utóbbi időben többször feltűnt, hogy mintha ugyanazokat a szavakat megismételné, amit mi mondunk neki. Ma példálul mondta utánam, hogy "Aba nézd!". Mi több, tegnap enni akartam neki adni és tündérnyelven elküldött a francba. Konkrétan az hallottuk hárman is, mintha azt mondaná: "Haggyáá, dagadok".


Naggyon rafkós a kiscsaj ám! Még mindig eldobál mindent és nézi a reakciónkat. Tudja, hogy rosszat csinált és amikor mondjuk, hogy ez nem jó, nem szabad, csóválja a fejét jobbra balra és néha huncutul mosolyog hozzá.


A plüss állatokat imádja! Megölelgeti őket és mostmár egy ideje puszit is ad nekik. Cuppantani nem tud, de bőszen próbálkozik. Cupp helyett, azt mondja, hogy "báááá" és odanyomja a szájacskáját a játékaihoz. Egyébként ha meglátja magát egy tükörben, ugyanezt csinálja, megpuszilja a kislányt a tükörben, akiről tudja ám, hogy ő! Ma pl. a polóján lévő virágot szemlélte a tükörben, utána megsímogatta a virágocskát (magán) és lenézett a pólójára. Eddig nem voltam biztos benne, hogy tudja-e, hogy magát látja, mostmár meg vagyok győződve róla.


Van egy újabb kedvenc száma: Madonna "Jump"-ja. Mondjuk ezért nem rajong úgy, mint a Scissor Sisters “I don’t feel like dancing” című nótáért, de erre is nagyon riszálja a popóját.


Lehet, hogy korábban már apa írta, hogy Csenge imád fürdeni...annyira hogy mostanában ha meghallja, hogy apa már bent van a fürdőben és engedi a kádba a vizet, spurizik a fürdőszobába és kiabálja, hogy mamma. Mindezt azért, mert ugye egyedül nem tud levetkőzni (még) és belemászni a kádba.


Hihetetlen, hogy egy éve még olyan pici kisbabu volt, most meg már több mint 80 centi és tüneményes egy kiccsaj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése