2007. január 19., péntek

lázlázláz

Csenge múlt szerdán kapta a 3. hármas oltását (rubeola, mumsz, kanyaró), és ahogy várható volt, a 7. napon belázasodott. Ami más volt, hogy most 1 kúp után is visszajött a láza, sőt, 2 napig lázas volt, így vagy 5-6 kúp meg néhányszor Nurophen is fogyott, totál levert volt, alig mászkált, szinte csak feküdt, semmi nem volt jó. És forró volt egyfolytában.
Ez most fura volt, mert eddig nem volt nagyon láza sem, betegsége sem, most meg folyamatosan figyeltük, hogy nehogy 40 fokos legyen a zsivány. Volt hűtőfürdő is kétszer, ami ha jól csináljuk, igen hatékony.
De végül a vihar estéjén kigyógyult, így a mai reggelt már láz nélkül vészelte át. Ehelyett jött viszont valami más, még nem tudjuk mi, de semmi nem volt jó, letenni sem lehetett, ordított. Szerintünk valami kínosabb fog törte át magát, pl. a szemfog. Majd kiderül hamar, így estére már sokkal jobban van, mászkál, játszik. Az autóban is eldobott mindent, és végigordította az utat Kecsóig.
Kemény 2-3 nap volt ez, de néha ilyen is kell. Nagyi is megsínylette rendesen, meg mi is. Itt a hétvége, reméljük, ki tudjuk magunkat pihenni, majd a nagypapa segít, ő friss. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése