2007. március 31., szombat

költözés

szerdán összepakoltunk a régi helyen. ott volt Csenge is, de annyira hisztis volt, hogy haza kellett vinni 1 körül. aztán végül kiderült, hogy nagyon fáradt volt: a nyugati felüljárón már aludt, aztán szünet nélkül 3 óráig tolta az álmokat.
aztán szerdán mindent összepakoltunk, csütörtökön már az új helyen volt minden. végül azt választottam, hogy beköltözöm a "vezetői" szobába, ahol ketten vagyunk elvileg, de a másik vezető, Gergő úgysem jön még be idén a DunaCity-ből. Szóval saját "igazgatói" szobám van. Úgyhogy képzelem, miket mondanak rólam a hátam mögött. :)
Az új irodaház jó hely, zsírúj minden, csúcs LinkSys IP-telefonunk van, kártyás beléptetőrendszer. Ráadásul 25 perc otthonról gyalog meg metróval. Parkolás feleannyi, mint a Báthori-ban. Viszont nincs bagózóhely, csak lent az uccán, meg a felsővezetői szobákon keresztül a teraszon, de utóbbi nem fog menni már. Emellett tusoló sincs, így a bicajjal járás sem biztosított tisztességesen. Mamusnak szarabb a helye, mert ők egy légtérben vannak 20-an, de ott eddig is így volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése