2007. augusztus 28., kedd

Dorozsmán

Csabáéknál volt most a kertiparti Dorozsmán. Jó is ott, csupa jó emlék van onnan. Nagyon vártuk, és végülis mi értünk oda elsőnek. Sajna az utsó pillanatban Kisferkó visszamondta a koncertet, és Rasiék is keveset voltak. No de Csenge ennek ellenére is elvolt, mindenkivel - főleg a csajokkal - zsiványkodott.
Nagy sláger volt Lázár, a csöpp gyermek, aki nagyon jó gyerek, higgadt, és vicces arcokat vág. Sokat aludt, de amíg ébren volt, Csenge piszkálta a pelusát (azt érte el), no meg Lázár hasára tette kedvenc kutyusát. Szóval játszópajtás.


Amíg elmentünk olajért, megnézhettem Szilváék új lakását, ami nagyon tiptop, és ott épül az új negyedben a Tesco mögött. Lassan már készen is lesz. Útközben láttuk, hogy a régi panelházunkat felújították, szigetelve van és ablakcsere is volt, egész frankó lett. No, azért nem költöznék vissza. :)


Amikor viszaértünk, akkor meg nagy zabálás volt. Megtudtuk, hogy mindenki építkezik, felújít, költözést tervez, egyszóval nemcsak az lesz a durranás, hogy jövő nyáron alsóhangon 6 gyermek lesz a bandában, hanem székhelyileg is lesznek átrendeződések az elkövetkezendő években. És reméljük, hogy megmarad minimumnak ennyi kerti összejövetel. Nekünk is kéne ilyet csinálni.


| | |


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése