2009. június 22., hétfő

teszveszotthon

a hétvégén maradtunk a popónkon, gondoltuk, élünk egy kis otthoni életet. Kecsón nem volt senki, festés miatt nem lakható a lakás, egyébként is, csomó nyaralás van kilátásban, így pihi.

Elmentünk egy jót piacolni az újpesti piacra, ahol bevásároltunk tisztességesen. Kajákon meg zöldségeken túl toltunk ismét sült kóbit meg hurkát is. Szombaton a mosógép csöve lepattant a fali konzolról, így szépen elázott a fürdő egy része. Végülis egy spárgával rögzítettem a radiátorhoz a csövet, hogy ne mozogjon.

Aztán nagy gondolat volt, h sütünk csirkecombot. Végülis nagyon lassan sült, aztán rájöttünk, miért: a sütőnek csask a felső melegítője működik. De így sem tartott vészesen sokáig, és ugye fontos, h az ember tudja, mit várhat. Így legalább energiatakarékosabb a sütőnk, mint gondoltuk. Ja, a husi piszokjó lett, ritkán eszünk ilyen finomat.

Csenge egyre inkább elvonulós. Órákig volt a szobájában, néha egészen kiakadva zavar ki minket onnan. Természetesen ovit vagy bábszínházat rendez be, csodás műsorokkal, bulival, zenével. Először furcsa is volt, hogy így elvan, aztán belegondolva nem is rossz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése