2009. szeptember 19., szombat

aluka (by Mamma)

Hát képzeljétek Zalán már második éjjel játszotta el azt, hogy két evése között több mint 6 óra óra tellik el, ami azt jelenti hogy nettó több mint 4-4 és fél órát én is átalszok. Olyan drága, jó fiú....(még éppen hogy csak 3 hetes - de lehet az éjszaka átalvására gyúr?!) És olyan jópofa is :)
 
Viszont ő nem tud viselkedni....2 naponta tuti fullra összepisil vagy kakil mindent - vagy az esti fürdés előtti pucérkodás közben, vagy egy-egy figyelmetlenebb tisztábatételkor...van hogy apát, van hogy anyát.
A kicsomagolás utáni szabadban pisilés rendszeres - ha résen vagyunk, még meg tudjuk akadályozni a mindenhova széjjel-pisilést (az esetek töbségében ilyenkor a tenyerünkkel akadályozzuk meg a szökőkút efektust), de van, hogy megy szabadon mindenfelé. Szóval ő nem Csenge....de persze nem is vártuk tőle azt, mint Csengétől :)
 
És ha már Csenge... 4 éves már a kiscsaj, de mostanában néha úgy viselkedik, mint egy 2 éves (se). asszem jön ki rajta a "kistesó baj". ha valami nem jó neki, van, hogy nem beszél, nem mondja meg mit akar, hanem nyöszög, hisztizik.... hülyén viselkedik (a neten olvastam, hogy ez a kistesó érkezése miatt van, és elmúlik-remélem hamarosan!)
tegnap reggel több, mint 15 perc kellett neki, hogy pisiljon a vécébe (hisztizett durván - végül az apja (az én bátorításomra is) megmosta az arcát hidegvízzel - soxor nem csináltunk mi még ilyet.. de most muszáj volt!)
Zalán felé nem mutat ellenségességet (hála égnek, de marad ez így?!)......no de felém! a múltkor meg akart rúgni, kinyújtja rám a nyelvét, és azt mondja, nem szeret...engem nem akar (kis hárpiává változik), és csak apa jó.....
Reménykedem benne, hogy ez a rövid ideje tartó őrület betudható annak, hogy az utóbbi pár napban rendszeresen nagyon későn tudott lefeküdni és ezért nem igazán tudta magát kipihenni és csak ezért viselkedik úgy, mint egy hisztis rosszcsont...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése