2009. szeptember 6., vasárnap

csukl

egyelőre a legnagyobb bajunk az, h aránylag soxor csuklik az gyermek. de ez elmúlik magától is, szóval igazán alig vesszük észre, h itt van egy csöpp. néha úgy kell bemenni a szobába, h tudatosítsuk. :) persze most ma már előfordulgat, h kicsit kevesebbet eszik, ill többet alszik most. Már 4 óránként eszik, és sokszor gyanúsan lassan kezd neki.

Mindegy, nem parázunk. Csenge taknyos eléggé, meg kicsit mi is, talán Zalán is csöppet. valszeg ma éjjel kicsit meghűlt a ház, így berettyintettem a fűtést, hogy a fürdő is jó meleg legyen, meg a háló is.

Csenge nagyon jól elvan vele, konfliktus egyelőre nincs. Ugyanis a Zalán által rendelt babkocsi nagyon-nagyon teccik Csengének, az a legnagyobb kincse, azzal megyünk utcára sétálni, meg a kertbe is levegőztetni Babust, meg jáccótérre is. Itt már simán odaadja másoknak is. Ugye nagyjából a csirkék 100%-a odajön, és megnézi, megfogdossa.

Származási hely: Zalán otthon

Ott van a pelenkázáskor, fogja az ölébe, puszilja, fogja a kezét, fényképezni kell vele (gondolom nehogymá csak Zalán legyen a képeken). Meg majd tolni is akarja babkocsiban is. Szóval egyelőre tündéri nővérke, érdeklődő és gondoskodó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése