2009. október 10., szombat

pihe Kecsón

8-án lementünk Kecsóra, több okból is. Egyrészt csütörtök este Mammának nőgyógyi, másrészt hétfőn nincs ovi továbbképz miatt. Harmadrészt szombaton gokart Kecsón, illetve este osztálytalálka Szegeden.

Kecsón a legnagyobb mutatvány a fogorvos volt. A múltkori nyálszívós katasztrófa után Csenge megígérte, hogy most nem fog megijedni. Végül nem is ijdet meg, nem szerette, de kemény volt, mint a mamutszar. Ugyanis Balázs majd' 10 percig fúrta, csiszolgatta Csenge fogait. Aztán kenegette is valamivel a gázosakat, összesen 3 fogat csinált meg úgy, hogy kitartson azért 7-8-9 éves koráig, ne rohadjon el.

Nagyon derekasan viselte a 20 perces mutatványt Csenge, még egy felnőttnek is a becsületére vált volna. Nem mondom, hogy szép lett, mivelhogy fogcsiszolás volt, másrészt az ezüstnitrát ugye szép fekete lett, így továbbra is úgy nézki a fog, mintha szétrohadt volna. Mindegy, megszívtuk. Viszont legalább meg lett állítva a romlás.  

Kecsón más nem nagyon volt, egyrészt takony idő volt, másrészt nem voltam otthon szombaton, így nem volt senki, aki kimozduljon nem bevásárlás céllal.

A gokart egyébként nagyon jó volt, de nem lesz életem sportja. A 4*negyedóra nagyon fárasztó volt, úgy értem haza, mint a mosott szar, ebédelni is alig bírtam. A pálya meg a versenyzés jó volt, de ahogy gondoltam, nagyjából a 10. hely volt meg a 15-ből, és ennél jobb nem is leszek sosem. Azért nagyjából 60 km/h-ás átlagot számoltunk, amit sokalltunk is, de valóban jól lehet menni a géppel, hiszen kanyarban nem nagyon kell fékezni. Egyszer ki kellett próbálni, de annyira szétrázza a szerveimet, hogy ebből nem csinálok rendszert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése