2010. január 1., péntek

beszámoló

na szóval 2009 jól sikerült, sokkal jobban, mint elsőre tűnt. de persze ez nem szerencse, hanem hajtáspajtás.

melóban sikerült megfeszülnünk, kitoltuk a daru 3 stabilizációs talpát, meg emeltünk is a daru szárán. nagyon jól csináltuk, a nagyján túl vagyunk. idén kitoljuk az utolsó stabil talpat is, és mehet a daru föl.

egészségben is sikerült nagyon sokat tolni. a homeos cuccoknak köszönhetően megszűnt a 10-15 éve tartó alvászavarom, az 5 éve tartó éjszakai bagolyságom. aztán idén télen volt az első negyediknegyedév az elmúlt 4-5 évben, hogy nem dőltem le a flúnak. most már napi fix 8 órát alszom, kipihent vagyok, szinte stresszmentes. idén továbbvisszük az eisz tapasztalatait, mert űgy tűnik, ez nagyon sok minden más apróságot meg fog oldani. meg a bagózáson kell reszelnem.

szerény lakunk tekintetében beruházás stop volt. idén ezt feloldom, és bent sokmindent akarunk megcsinálni (miután ugye kívülről kész). a festéstől kezdve gardróbszekrényen át, a konyha átrendezésétől a két nagyszoba alapozásáig egész sokminden van a talonban. no meg a gyerekszoba rendezése (galéria?), Zalán Csengéhez kerülésével. Lesz mit tenni, talán lesz is miből.

gyerkök tetkintetében a tavalyi nagyon nyugodt év volt. Csenge igazán hozzászokott és megszerette az ovit, meg a haverokat, és rengeteget fejlődött. Zalán pedig megjött, és nagyon sok időt hagy(ott), hogy felkészüljünk a két gyermekre. Az idei pedig nagyon izgalmas év lesz. Csenge lassan elkezdhet valamit edzésszerűen csinálni, Zalán pedig felforgatja majd a lakást meg a kertet is. Csengére kell sokkal jobban figyelnünk, szerintem mindannyian fel vagyunk erre készülve, bele kell csapnunk óvatosan, finoman. Remélem, hogy az idei év leginkább Csenge éve lesz, persze ez nem mindig jelent kellemeset neki. :)

szóval a tavalyi egy nyugodt, hajtós és határozott év volt, az idei meg egy nagyon izgalmas, stabil alapokból induló valami lesz. én nagyon örülök, hogy nem a lóvéra meg a hitelre meg a melóra meg a felújításra kell ráfeszülnünk, hanem a finomságokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése