2010. február 12., péntek

Mókus-csirkék

Pénteken nem vót ovi, így vendégséget tartottunk néhány ovis csirkével. Jött Angéla, Fédra, meghívtuk Mesit is. Iszonyat nagy buli volt. Lufik, sikítás, bukfenc, pakolás, Csenge szobájában a tv-t is beüzemeltem laptop-ról, mert a csirkek dvd-t akartak nézni. Minden játék szét, a csúcsponton Csenge szobájában nem lehetett lépni sem, de télleg. Aki lépni akart, sírt, mert rálépett valamire.

Közkedvenc volt Csenge névnapi luffája, azért ment aztán a hiszti, no meg mindig felrepült a plafonra. Eleve, a buli végefelé már 3 percenként sírva fakadt valaki valamiért, annyira elfáradtak. Volt gofri is, meg minden finomság. Fédra durván nem akart hazamenni, ezért - mivel ő nagyobb darab - őt ketten fogták le öltöztetés céljából, haza is vittem őket kocsival. Angéla a szomszédra fakadt sírva a végén, hogy "Engem nem piszkálhat seeeenkííí, csak Ahnyaaa, brühühű". Volt persze verekedés is ("Megvertem, mert belémrúgott"), civakodás is bőven. Beszélgettünk is a másik két anyukával, hát nekünk extrán jó a véleményünk az oviról, másokhoz képest. :) 

Származási hely: Mókus-csirkék

Komolyan, egyszerűen őrületes volt, hogy a csajok mit csinálhatnak az oviban!? Legközelebb hívunk srácot is, mert ez így nagyon csajos. Kár, h Flóri már nem jár a csoportba. Persze valami strapabíró csávó kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése