2010. március 17., szerda

óvóda igazgatói pályázat

azon kevés szülők egyike voltam, akik meg lettek hívva az Ambrus oviba a két ovi igazgatói állásának pályázátának értékelésére. értelemszerűen egy pályázó volt, a jelenlegi igazgatónő. a pályázat egyértelmű volt, és tkp az igazgatónővel is elégedettek és szerencsések lehetünk. Tényleg megindult valami a Vörösmarty oviban is, amióta ő az igazgatónő (amióta Csenge odajár, egyébként).

Ami érdekes volt, h az Ambrus ovi, amit régebben vezet, már sokkal nagyobb összefogást mutat. A legmarkánsabb eltérés az, hogy amott már 5 éve van alapítvány (utóbbi két évben már több, mint fél milla ömlött be a szülőktől, amiből lehet kirándulásokat szervezni), minálunk meg most lett megalapítva. Szóval azért elfogadtuk a pályázatot, és örülünk is. Mert ebből lesz valami, és 2-3 év múlva (amikor Csenge még valszeg oda jár még mindig, Zalán meg a kapukat döngeti) már egész komoly eredménye lehet ennek.

Én a zebra kérdését vetettem fel a Baross utcán, de azért asszem tennem is kell majd. Már érik egyébként megint valami közösségi szerep. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése