2010. április 16., péntek

látogatás Debrecenben

Főnök műtétje előtt ledzsaltunk Debrecenbe pár napra. A kórház belső területén szálltunk meg az Augusztában, ami így ideális látogatóturizmust biztosított. Szerencsére még a műtét előtt is tudtunk találkozni Főnökkel mindannyian, utána pedig Mamus meg Nagyika mentek be, mivel egyrészt gyerkök nem mehettek be, másrészt én már megkaptam a magamét 15-20 éve, az elég volt. A műtét szerencsére komplikációmentesen sikerült, a Főnök először gyors javulásnak indult, majd kis visszaesés után ismét.


Származási hely: Látogatás Debrecenben
A maradványidőt Debrecen szórakozási lehetőségeinek kipróbálásával töltöttük. Voltunk vándorvidámparkban, az élményfürdőben, az állatkertben, a rendes vidámparkban, a szuperjátszótéren, volt lovaglás Csengének, voltunk a belvárosban, étteremben, egyszóval minden megvolt. Debrecen tök jó hely, van mit csinálni.


Származási hely: Látogatás Debrecenben
Az élményfürdő kicsit drága, viszont Csengével a kezdeti bizalmatlanság után nagyon jól elvoltunk, főleg a kisfolyóban, ahol ugye rendesen vitt körbe az ár. Sajna a családi csúszdánál nagyon hideg volt a víz, pedig jó móka lett volna. Az állatkert pedig tök komoly, zsiráf is van, meg oroszlán, tigris is, nagyon élveztük, tök jó hely. A vidámpark kicsit kihalt volt, viszont nagyon kulturált, végre csészealjazhattam újra. Persze a tériszonyom miatt Csengével viaskodtunk az emelőkaron, ő felfelé akart menni, én meg lefelé.

Származási hely: Látogatás Debrecenben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése