2010. május 9., vasárnap

közgyűlés

mivel a köcsög házaspár 4kor lelépett, így az 5kor kezdődő közgyűlés komolyan jó hangulatban, szinte teljes létszámban zajlott. gyakorlatilag kibeszéltünk mindent, a parasztot lehúztuk több határozatban is, és végül nem mondtunk le.

Azért nem, mert olyan komoly határozatokat hoztunk, amik levédik a seggünket. És ha már beszólunk nekik rendesen, eltörlünk mindent, amit valaha lobogtatott, akkor meg minek mondjunk le?! Inkább maradunk, és reménykedünk, hogy nem láncfűrészes módon fog elpattanni az agya. Kicsit ugyanis az elmúlt 5-10 év sérelmeit sűrítettük egy jegyzőkünyvbe, és gyakorlatilag kinyilvánította mindenki, hogy mennyire utálja őket. Ez egy nagyon fontos lépés lehet a ház életében.

A közgyűlést pizzával, üdítővel és egyesek whiskey-vel zárták, piszokjó hangulatban, győzelmi érzéssel. Reméljük, hogy az elmúlt 3 hét tovább folytatódik, ugyanis azóta a köcsög nem nagyon szól hozzánk. Annyit mág javulhatna a helyzet - ha már nem húzzák el a belüket örökre innen -, hogy a pofájukat sem tolják ki a lakásukból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése