2010. november 28., vasárnap

Noel szülinapi dzsungel

Kölyökparkos Noel szülinapi buli az Attila utcában. Mamma nélkül, Zalánnal. Zalánt nem kellett fognom sokat, Emi és X megoldották. Csenge többször sírt, mert egyrészt a fiúk durván nyúzták, másrészt komolyakat esett. Egyszer durván betúrta a fejét, aszittem repedt, de nem. Minden gyerek infarktusközeli állapotban. Sajna nem láttuk sokat őket, mert 3 parti volt egyszerre. De nagyon jó volt. Nekik 100-as. Kicsit a zaj volt nagy. És közben esett a hó kint. Mamma közben pihenni próbált otthon...

2010. november 23., kedd

vissza a munkába

Csenge már túlvan, mer hisztizni is tud, ugrálni is. Zalán is elkezdett enni, meg egyre többet van ébren, ő is kilábalt. Délután crm projekt, most már nincs vész. Csenge holnap ovi, de úszás még nem. A tornát talán bevállaljuk csütörtökön.

2010. november 22., hétfő

dokinőnél

Zalán nagyon étvágytalan. De legalább inni szeret, így nem szárad ki. A dokinál derült ki, h pöttyös is, ami jó, mer kifelé jön. Utána már kezdett enni is,így valóban még egy nap.
Csenge már kész, a dokinál is fegyelmezni kellett.

2010. november 21., vasárnap

betegek a porontyok

Reggel Csenge hányt többször is, amin nagyon meg se lepődtünk, hisz Zalán erősen lázas. Délelőtt minimálisan jobban lett, ivott picit és evett is kexet, de 2kor fekvehányásra ébredt. Így aztán ügyelet, ahol a pisi is nehéz volt. Kiszáradás veszélye miatt beutalt a kórházba infúzióra. Mamma pakolt, búcsúzkodtunk stb. Közben Csenge éhes lett, egész jól evett-ivott. A kórházban nem akartunk maradni, spanoltam magam, h meggyőzzem az orvosokat majd. Az orvos aszonta, h nem tűnik a lány vészesnek (hiszen mászkált). Így ő ajánlotta fel, h a szülő kifejezett kérésére hazamehet a csirke. Király! Csenge végig nagyon lapítós volt, nagyjából átéreztem, amit ő érzett, és örültem, hogy vele lehetek. Furcsa volt, h nem volt kiugró az öröme, amikor kiderült.
Mindegy. Haza, már éhes volt. Evettivott. Hajnal 2kor hányás, mi meg leereszt.
A doki aszonta, h akkor menjünk be vissza (min 2 napra!), ha 3 órán át hány többször. Így inkább aludtunk. Reggel kezdte az óvatos evést. Dokinő ajánlotta a chipset, meg golyókat. Azzal Csenge meggyógyult. Többször féltünk.
Zalán már péntek óta lázas, volt 39 felett is. Csenge utsó hányása körül ő is hányt, eztán hasmenése is volt. Ráadásul enni sem akart. Csengénél ezek nem voltak.

2010. november 17., szerda

bontás

Ismét úszás. Most Noel vitte Csengét, jó kis muri lehetett. Az úszásról kevés az infó, Fédra ügyes, Csenge még attól félünk, h erősen lemaradt. Mindegy, biztos hasznos.
Tegnap elkezdték felbontani a környező utcák járdáit,a mienket is. Így ki tudtam végre vinni a két vödör sittet meg a nagy betondarabokat. Nagy meló volt, de ilyen az ingyen konténer.

2010. november 16., kedd

hadisérült

Csenge ma lesérült a tornán. Sokáig néztem őket a junosztyon, de nem láttam. Írisz néni a végén mondta, h nincs több zokni, mert már meg is van az első hadisérült. Csenge. Az állát ütötte be csúnyán, véres lett. Kemény. Volt egy keserves sírás, de nem sok. Kicsit büszke is voltam rá, elég jól viselte. Pedig reménykedtem, h nem töri össze magát.
Azt nemtom, hogy fogja viselni a zokni hiányát. Sztem nagyon fogja utálni. De legalább közelebb került Írisz nénihez. Aki egyébként zavarba ejtően kicsi

2010. november 15., hétfő

mérföldkövek

Mára kész az szmsz meg minden, holnaptól kézbesítés. Mérföldkő! Ahogyan a crm projektnél is, elég komoly szerepet sikerült kiseggelnem, ha nem a legkomolyabbat. De persze nyugtával... Csütörtökön kiderül. Nagy nap ez, de még végig kell harcolni a köv egy hónapot is.

2010. november 14., vasárnap

ereszmeló

Ma is piszokjó idő volt, ezért 9kor irány a csatorna takázás. Fél1ig toltuk, én létrán (fel-le), Márti néni és Pistabá lent. Utcán kilyukadt az eresz, emiatt volt plusz fél óra. Délután volt besurranó, aki kővel tömte a kapuzárat, utánamentem, de többen voltak, így vissza haza. Rendőrt nem hívtam, mert eltűntek, mire lett telefonom. Aztán kis Dunapart Csenge kedvéért. A lábam tök szép, már nincs rajta duzzanat. Lehet, h terhelni kell? :)

2010. november 13., szombat

update kalács

délelőtt irány a közeli játszótér Fédráékkal, a többiek nem értek rá. Gyakorlatilag napoztunk, zseniális idő van. délben székelykáposzta, nagyon jólesett. délután Tiborék jöttek, kalácssütés céljából. komoly kalács lett, nagyon jól éreztük magunkat és nagyon durván jót ettünk. vagy 2 órát zúzott Tibor, én ezt nem csinálnám.
jók ezek a gasztronómiai vendégségek. :) szinte rendszeresek. már a karácsonyt is tervezzük.

2010. november 11., csütörtök

újra lábon

Szerdán meg csütörtökön már meló bent. Így a lábvédővel egész kicsit dagadt csak meg a lábam, kevesebb a vérömleny is, mint a múltkor. Remélem hamarabb is gyógyul. Melóban most új adatokat vadászok. Így a tuti. Csenge tornán egyre jobban beépül, kezd alakulni a társaság. Úszásban meg talán dolgozza lefelé a hátrányát. És a szülinapi parti is érik: Angéla után Noel is rendez.
Nagyika ma ment haza. Rengeteg kaja lett, még székelykáposzta is!!! A hétvégén ismét pihenő, remélhetőleg sok zsiványsággal.

2010. november 9., kedd

lábpolc otthonmelóval

Hétfőn meg kedden otthon meló. Láb meg én az ágyon. Teljesen elültem a seggem. Zalán viszont nem csesztetett, nagyon lazán elvolt a kanapén. Nagyon jó társaság.
A meló jó volt, mint a karikacsapás. Egyre többen mondják, h öreg ember ne ugráljon. :) Lacinak megint lánya lesz, amin egyébként elgondolkodtam. Petyának pedig megszületett a kisfia.

2010. november 7., vasárnap

szabadság full hd-ban, szalaxakadással

Szabadságot kaptam. Ugyanis 2 meccs a hétvégén, Mamma meg Csenge pedig menni akart Kecsóra. Így szombaton 10kor vissza. Laza meccs, majd szmsz és házirend. Este Dark knight 1080p, kurvajó. Másnap apró teendők, laza Zombieland 1080. Utána meccs, ahol 2 perc után ismét részleges szalaxakadás jobb bokában, mint februárban. Nagyon fájt. Minden szempontból. De legalább nyertünk megint. Meg befejeztem a doksikat is.

2010. november 4., csütörtök

semmihét

Csenge egész héten nem megy oviba. Pénteken és hétfőn nincs, anyuka meg úgyis otthon van. Persze anyuka nem szervezte túl. De mindegy, Csenge jól viselte, sőt, jót is tett neki egy kis szünet.
Egyszóval a héten nem történt semmi. Mammának volt jó ötlete, h vigyem le őket Kecsóra, de azt sem szervezte agyon. Így csak semmi.

2010. november 2., kedd

ügyvédnél

Ismét ügyvéd. Ő is kiakadt a paraszt levelén. Szerinte nem fog a köcsög leállni, pedig sokat nem fog nyerni ezzel az egésszel. Jót dumáltunk mimdenesetre. És sok szempontból meg is nyugtatott. Egyre inkább nem érdekel a paraszt.

2010. november 1., hétfő

nyugigofri

Délután Fédráékat hívtuk. Közben jelentkeztek Viviék is Angélával, de 4 csirkét már nem vállaltunk. Mivel Csenge taknyos is volt, így a jáccóra se ugrottunk el. Van ilyen.
Aztán Tiborék jöttek ketten, és dumáltunk, ettün nachost meg gofrit. Nyugis volt az egész.