2007. december 25., kedd

Karácsony

Az idei karácsonyunk mintázta a tavalyit, Pesten kezdtünk, Kecsón folytattuk, aztán utána még egy kör. De szokásosan jól éreztük magunkat, főleg, hogy moost bevsárolni sem kellett, mivel szinte mindent megrendeltünk neten. Nagyon sokmindent önállóan megvettünk magunknak jóval karácsony előtt, mondván, hogy jövőre biztos nem lesz ilyen jó. :)


Csenge idén konyhafelszerelést kapott, ami hihetetlen siker volt, nem 2napos játék, hanem egy valóban állandósult elem lett az életében, beleértve a kis edényeket is. Pesten most bevetettünk egy drága műfenyőt, ami határozottan bevált, amellett, hogy hamar megtérül, nem szemetel, mérföldekkel praktikusabb, egyszerűbb, és semmivel sem műbb, mint egy igazi.


Kecsón Csenge bontotta az ajándékok nagy részét, és ismét jó volt együtt ejtőzni mindenkivel, figyelve Csengét, ahogyan örvendezék vala. Nem beszélve arról, hogy hó is volt tisztességesen. Így építettünk hóembert is, ami nagyon aranyos lett. csak a fiatal suhancok éjjel lerúgták szegényt. Hiába, az élet kemény, főleg az egy hóembernek.


| | |

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése