2008. október 4., szombat

szüreti mulatság

buli az oviban. nagyon vártuk, habár féltünk is, mert ugye új környezet, ki tudja, mit várnak tőlünk. no meg ahogyan mondták, ez az új ovivezető által hozott ötlet, első próbálkozás, és a sikertől függően lesz legközelebb. hát a bölsiben ezek a mulatságok alapvetőek voltak. utólag reméljük, hogy sikeres volt, és lesz ilyen mindig (ezt mondták végülis).
Egyébként vinni kellett szőlőt is, és délelőtt a kicsik préseltek mustot, 3-ra meg jött a Kolompos. Mi szőlőt nem vittünk, mert este elfelejtettem venni. Sütit se nagyon sütöttünk, így javítani kell majd magunkon kicsit. De volt minden, annyi kaja meg pija volt, hogy az a 60-70 szülő meg az ugyanennyi gyerek bőven tudott mit enni-inni.
 

 

 

 

 

 

Csenge nagyon mimóza volt, nem is ült be a többiek közé a padra, ő ott fogta a nadrágomat végig. Utólag kiderült, hogy sokat aludt, meg éhes és szomjas volt, sőt még pisilnie is kellett. Nos, így én sem tudnék partizni. A Kolompos nagyon profi volt, a sok gyerek nagyon élvezte, de mi szülők is sokat röhögtünk. Aztán Csengének kértem pogácsát, meg ő egyedül kért inni, és utána bement kicsit táncolni. Először Erzsi néni nyakán lógott, végül 1-2 percet táncolt valami sráccal is. :) Összességében nagyon jó kis parti volt, jó szervezéssel, és hát rengeteg gyerekkel meg felnőttel.
 

A támogatójegyes tombolán nem nyertünk semmi hüjeséget. Nem feledjük a cigányasszonyt, aki volt 150 kiló, és a kezében kb. 20-30 jegy volt. Meg hogy Mesi nem jött. Meg hogy Zolika arra ment haza anyukájával és két tesójával, mint mi, és nagyon sírt. Sztem félt, hogy az anyukája lekever egyet. Olyanfajta anyukája van, mint nekünk volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése