2009. május 26., kedd

ovikirándulás

keddre volt kiírva az ovis kirándulás, amin csak a minicsoportosok voltak ott, szülői kísérettel. Mivel Mamma mégiscsak pockos, ezért én mentem, és nagyon vártam. Nagyon király nap volt ez nekem, igazán teljes értékű kikapcsolódás. Még ha előre nem is tudtam, hova megyünk. :)

A gyülekező fent volt a szoba előtt, már az is nagyon vicces volt, köréntgyűlt vagy 5-6 gyermek, kérdezgettek, beszélgettünk. Aztán irány a busz, és ott derült ki, hogy csak átmegyünk Budára, a Kerék utcai játszótérre. Buszból ki, piknik pokróccal, rajzolás a járdára, fára mászás. Aztán kinyitott a jáccótér, ami csúcs volt, drótköteles tányér, forgó, kiswc, kút, minden.

Először a drótköteles cuccot próbáltuk csomó gyerkőccel, aztán jött a mászóka, a forgó, a homokozóban ugrálás, kergetőzés. Közben szülők beszélgettünk, gyerkőcök majszoltak. Kiderült, hogy mindenki fiatal (2 anyuka huszonegynéhány éves!), meg az is, hogy Flórival Csenge az bizony nagy zsivány: ebédnél (piknik) szét is lettek ültetve, visszafelé meg a buszon is 5ször szóltak rájuk. De ez nem baj, legalább kezdi kinőni a mimóza korszakot. :) Különösen vicces volt a forgózás, ahogy egymást hajtotta a banda.

Származási hely: Ovis kirándulás
Aztán utána haza, aludtunk jót Csengével, aztán gondoltam, nézzük meg a Leiningen bölcsit és ovit a bicajjal. Így is lett, és - habár kint nem voltak az udvaron a bölcsiben - Csenge unszolására bementünk az átadóba, és bizony az egyik szobában bent találtuk Marika nénit, aki nagyon örült Csengének, el sem engedte percekig. Csenge közben kerek szemekkel nézte a régi dolgokat, látszott, hogy pereg a film. Mondtuk, h a szomszédba fogunk jönni másfél hétig oviba, és hogy majd még jövünk, mert a sokktól Csenge egy mukkot sem szólt. :) Ugyanez volt, amikor Dorinával találkoztunk a katicás jáccótéren. Ő most is itt volt a bölcsiben, és kézenfogva jöttek ki. :)

Utána még voltunk jáccótéren is, egyszóval hihetetlen tartalmas napunk volt. Mi mindent lehetne csinálni, ha ez lenne a főállásom...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése