2009. június 2., kedd

májusi morzsák

nagyon sok fontos apróság történt még májusban, amelyek nem adnak ki külön galériát. fontos megemlíteni a pincefelújításhoz kukázott zseniális békebeli fiókosasztalt pl., amelyet most már inkább - barna színben - a verandára szánok. lényeges momentum most már a hentes a Csanády-ban, ahol a sült császár valami félelmetesen jó.

Fontos, hogy Csengének a második fodrászat is csontnélküli lett, illetve hogy - Jázmintól eltanulva - bátran ugrál le magaslatokról. Ez is része a májusi "nagylányosodásnak".

Származási hely: Májusi zsiványságok

Végül a rossz idő megpecsételte, de azért változatosra sikerült a gyereknapi hétvége: Kecsón együtt néztük Zalánt (Csengét nem érdekelte), aztán megnéztük a Kölyökparkot. vasárnap kimentünk a Városligetbe, ahol ázással egybekötve megnéztük a játékkiállítást, belenéztünk a Nemzeti Vágtába (ez teccett). Délután Rasiékhoz látogattunk el, ahol Andriska is vendégeskedett. Itt Csengéék nagyot jáccottak: kanapéról ugrálás után babakocsival elütés és rohangálás jött, fél9ig. Jó betekintést kaptunk a fantanyaralásba.

Másnap délután Ferkóékkal mentünk a Vérmező téri jáccóra, mert a Kerék utcai be volt zárva. Így se volt rossz, fain jáccótér volt. Habár Rasival meg is jegyeztük, hogy így jáccótéren ölég nehéz beszélgetni. Olyan, mint otthon. Néha le kell ordítanunk Csengét, mert ugye ő is mongya, és ha nem figyelünk, növeli a hangerőt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése