2009. június 14., vasárnap

Dávid meglátogatott

Szombaton aztán 10kor keltem, család többi része később. Így nem is mentünk gyerexigetre, pedig Jani aszonta mennek (lásd vasárnap). Viszont Pistabával nekiestünk a Lesznekék előtti nagy plafonlyuknak, ahonnan Attila anno leverte a félig leszakadt vakolatot. Irány baumaxx, ott vettem reggelit a családnak, meg csemperagasztót a plafonnak.

Aztán nekiestünk, vakolat formára vág fent, hungarocell felfúr, aztán anyagkeverés, háló, kenés. 2re be is lett fejezve, közben mélyhűtőből ebédeltünk, Mamma meg Csenge dobtak össze valami fincsi núdlit. Édesek voltak. Aztán hívott Ákos, h fél óra múlva beugorhatnak, hát persze. Másfél óra múlva meg is jöttek, délutáni alvás ki is maradt.

Származási hely: Dávid látogatóban

Dávid eleinte aludt, aztán felébredt, de nagyon jól, semmi nyüsz, mosolygott mindenre és mindenkire, mondta a magáét. Csengének már alvás közben is "nagyon aranyos" volt (mint minden pici gyermek mostanság), ében meg aztán egyfolytában ott kummogott körülötte. Előkerült Csenge régi játszószőnyege a csillagokkal, Dávid azon fordulgatott. Aztán kiszemelte Csenge régi zenekockáját, amit érdekes módon be akart kapni (25x25x25 cm).

Egyszóval nagyon édes volt, egy rossz szava nem volt, rengeteget vigyorgott, Csenge nagyon teccett neki, és viszont. Móka. Eztán már valóban csak annyit tudtunk tenni, h bevásároltunk, mert minden kaja elfogyott...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése