2009. június 15., hétfő

gyereksziget

Vasárnap aztán felkerekedtünk rendesen, és nekivágtunk a szigetnek. Mamma is jött, ezért autóval toltuk. nem volt szerencsés, nagyon nehéz lett volna bejutni, ezért begyalogoltunk a hídon. Nagyon sokan voltak, de végülis utólag nem volt vészes, ezt követően sem fogunk sorbanállósra menni.

Csenge nehezen indult be, csakis a körhinta meg a vonat jöhetett elsőnek, de ettől megvolt a buli. 11 után felbukkantak Janiék is, a csajok nagyon megnőttek, én nagyon megdöbbentem, mennyire. Egyből mentünk az állatsimogatóba, ahol a csajok egyből a kislovat meg a kecskéket pesztrálták. Jó fejek voltak.

Származási hely: Gyereksziget

Ezután elmentünk a pöttyöshajóra, Kiaráék szerették azt mindig, de Csengének annyira nem jött be, mert tömeg is volt, meg azért nem könnyűek a feladatok, főleg ha mimóza valaki. Itt sokat kellett várni, így jólesett egy kis pónilovaglás utána, amíg a csajok a hajón kívüli feladatokat csinálták. Aztán jó nagy kajálás, dumcsival, csajok közben nagyon jót zsiványkodtak, jót dumáltunk is. Kár, hogy ritkán jön így össze a találka, de megbeszéltük, h megyünk majd vendégségbe, és viszont. Így legyen, jó volt!

Származási hely: Gyereksziget

végülis Csenge elaludt rajtam, amíg kikérdezett minket a szonda a T csoport megbízásából. Kisétáltunk, oszt haza. 4re értünk haza, alvás nuku, kis csendespihenő után belevágtunk a kertészkedésbe: felkapáltam a fűtlen részt, aztán Csenge segítségével fűmagot szórtunk, aztán rá virágföldet elég nagy területen. Pistabá döngölte a földet, mi meg pazaroltuk a fűmagot. Móka volt. Aztán kimentünk az uccára, és a suli előtt megnyírtam az akácokat, mert reggelente hajolgatva kell mennem. Csenge a levágott ágakkal seperte az uccát. Eközben újra láttuk a csávót, aki a bicajomon szokott ülni. Mondogattam neki, lebegtetve a metszőollót, h "Sisak?! SISAK?!", nagyon meglepődött szegény, "Nem beszéltél azzal, akitől vetted?", de erre rákapcsolt, és elhúzott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése