2009. augusztus 5., szerda

hárman párban

szombaton aztán otthagytuk Mammával Kecsót, Nagypapi ugyanis rákészült a nyári táborra, így Csenge maradt Kecsón napköziben, mi meg felzúztunk kicsit dolgozni, moziba járni. Végülis szerdán jöttek fel kettesben Nagypapival, addig volt Mammának is egy lélegzetvételnyi idő.

Pakolgattunk, meg készítettük össze a cuccost, Mamma már nem is jött be dolgozni, én viszont jártam vadul, minden nap tisztességesen (egész augusztusban). A halál szele tavaly befútt az udvarba, aztán ugye eléggé meg is ülepedett: Marika néninek ugye a medencecsont-törés a kórházban tartó, Zsuzsa nénit pedig valamikor vissza kellett vinni, mert a tüdeje megint rakoncátlankodott. Nem is beszélve arról, hogy Lobó is elpusztult valami mérgezett csonttól.

Származási hely: nyári kerti élet
Ebben a helyzetben nagyon kellett már az újdonság: Márti néninek lett új kutyusa, már nem is tudom milyen keverék, de nagyon aranyos szőrmók. Emellett Pista báék meg autót újítottak be, vettek egy kék Suzukit, a régi Citroen-t meg viszik roncsnak. Reméljük, Zalán is megtöri végre ezt a nyomott hangulatot, ami nem nyom le senkit, de a levegőbe szagolva érezni, hogy megborult valami - de a hangulat mégis (azóta is) nagyon személyes lett (leszámítva köcsögéket).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése