2009. szeptember 14., hétfő

mamma 2.0

Nagyon mókás hétvége sikeredett. Hiszen most már Zalánnal is mobilak voltunk. Délelőtt bevásárlás, délután kipróbáltuk a nagymagyar fagyizót, amit a fagyigépboltból csinált a tulaj. Soma ajánlotta, és télleg vicces volt. Amellett, hogy ultramagyar ("építő jellegű rendezvényekre a helyiség ingyen bérbevehető", érted?), nagyon gyerekbarát, és mi is 8 gombócot vettünk, oszt jöt 4 ajándékba. Csengének nagyon teccett a hely, rengeteg játék, eperszék, megyünk még.

Másnap bicajoztunk, kecskék, utána Dunapart. Ott láttuk meg Márti nénit a holtág túlpartján. Oda 10 perc terepbicaj kellett, hogy átjussunk a földnyelvre, homokos ártéri erdőben. Odaérve rettentő jót kutyáztunk, Csenge először félt kicsit a nagykutyától, de utána nem. Nagy móka volt.

Származási hely: Zalán otthon (09.12-től)

Miután Nagyika hazament, délután a pénteki ötletet megvalósítottam: a kék bicajt lecsupaszítottam Pistabá segítségével, és lett belőle futóbicaj. Na innentől kezdve ez a fő közlekedési eszköz, és nagyon jól tanulja Csegne az egyensúlyozást. Hátha ettől hamarabb lesz bicajozás. Több kört is mentünk a környéken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése