2009. szeptember 11., péntek

szünet

Először Csenge, aztán én döglődtem le valami vírustól. Csengénél szép lassú volt nálam gyors, szerencsére valami enyhe vírus volt, meert nagyjából 2 nap alatt, láz nélkül kijöttünk belőle. Izgultunk, hogy itthon más ne legyen beteg, talán nem is lett.

Zalán azóta minden nap lett szállítva babkocsival. Amíg Csenge járt oviba, oda, amióta nem, azóta boltba, erre-arra. Csenge tolja Babust a kisbabkocsiban, mi meg Zalánt a nagyban.

Zalán meg viccel velünk. Habár továbbra is hiperjó gyerek, azért a pelenkázón nem tud viselkedni. Pisil, néha fosik is. Legutóbb a fürdőben szétvizelt mindent, aztán meg fürcsi után lesárgázta a fürdőlepedőjét. Ma anyucit próbálta lefosni sugárban, miután azonban nem sikerült, levizelte. Nagyon zsivány. Őt nem lehet hagyni túl sokáig, mint Csengét.

Egyre többet van ébren is, így egyre többet dumcsizunk, Csenge is egyre többet zajol, beszél neki. ilyenkor csak néz összeráncolt szemöldökkel, de hát meg kell szoknia, hogy a nővére igen zajos jelenség. Alvás közben egyébként röfög meg nyüszög meg nyújtózgat, ezt majd szoknom kell még. Amikor cicit keres, akkor is szimatol és röfög a kisdisznó. És túr az orrával. :) Továbbra is fingógép, nagy játékos. Kicsit talán türelmes és nyugodt is, persze azért odaszól, ha bénázunk sokat, no meg ha igazán éhes, akkor egy idő után bizony ordít (mily meglepő).

Származási hely: Zalán otthon (09.09-től)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése