2010. szeptember 1., szerda

ungarische turisten

reggel első utunk az okmányirodába vezetett. Ott persze Emilnek nem sikerült útlevelet intézni (hüje magyar szabályok, EU-ban normálisabb), de legalább elmentünk a piacra, és vettünk lószalámit, rengeteg cuccot a vacsorához, lángost, palacsintát ilyesmit. Andreas láthatóan piszkosul élvezte a piacolást.


Aztán utána irány a város, igaz, hogy nem volt 15 fok se. Aztán a töketlenkedésem nyomán úgy döntöttünk, hogy szálljunk fel a hoponhopoff járatra, ami idegen nyelven vezet, meg látunk mindent. Leszámítva azt, hogy nem volt ablaka a busznak, egész jó volt buszozni meg hallgatni magyarul az infókat, Csenge nagyon sokáig viselte a fülhallgatót, Melissáék pár percig bírták csak. Csenge meg is kérdezte, h nem lehet beszélni a nénihez, mert kérne valamit. :)


Származási hely: Nyárzárás



A Citadellán nagyon szép volt a kilátás, de a Lánchídnál leszálltunk (fáztunk), átmentünk a hídon, és elmentünk a Vigadó térhez, ahonnan 1 órás sétahajókázás következett. Az nem volt annyira vicces, de összekötöttük az ebéddel, így ideális volt. Aztán hazamentünk, Andiék elmentek Tesco-ba Melissa nélkül. Néztünk kicsit mesét, ő elaludt. Aztán Andreas megcsinálta a vacsorát, nagyon durván tolja, télleg, nagyon finom is lett a nemudommi, pedig csak csirkecombból indult. :)


Mindenesetre piszkosul elfáradtunk, meg egyébként is Csenge oviba megy holnap, szóval korán lefeküdtünk. Tán fél10re már ágyban voltunk, de nem biztos...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése