2012. október 28., vasárnap

házak

szóval sok házat végignyálaztam hirdetésből, szerencsére több helyen kideríthető volt az utca is, szóval szépen fel lehetett mérni a helyzetet. A két megmaradt terület az Megyer, és a Fóti út feletti családi házas övezet. Itt szinte kizárólag családi házak vannak, ez nagyon teccik, mivel télleg különálló házat szeretnék. A legjobb rész, a Vécsey utca és környéke sajna mocsok drága, nem nagyon van eladó ház, de ha van, piszok drága. Nem is csoda.

Összefoglalva elmondható, h ezért az árért döntően utcafrontos házak vannak, és szinte kizárt, hogy olyan csendes kis utca legyen, mint a mienk. Emellett a fekvés sem garantáltan olyan jó, mint a mienk. Általában rendesen rá kell költeni, ritka az olyan, ahol nem kell semmit sem. Szóval emiatt is döntöttünk úgy, hogy ráérünk, nagyon sok lutri van ezzel, míg a mienkkel az egyetlen bajunk az, h mások is vannak mellettünk. No meg a környék, de az valóban nem érdekes annyira, hiszen hermetikusan el van zárva az utca.



Persze kapásból a legdurvább ajánlat a Vécsey cukrászda mögötti házrész (nem kis idő volt, mire kitaláltam, hogy ez az, kétszer meg is néztem bicajjal), amit az OTP kínál, potom 27-ért, 160 nm, csak közel van a vasúthoz, ami nagyon gáz hely, megnéztem. De befektetésnek nem rossz.
Megyeren volt a kedvenc, habár régi a ház, meg lett jól toldozvafoltozva, de cuki, és jó helyen van nagyon (főleg, h 2 házzal arrébb lakik a kertipóni). :)
Volt néhány ajánlat tőlünk kicsit északabbra, ami még azért nem túl jó környék, de drasztikusan jobb, mint a mienk. Sajnos ezekről nehéz megmondani, milyen cucc.
Illetve a legutoljára felfedezett Fóti út feletti rész, amely nagyon megteccett, igazán se vasút, se egyéb más tényező, aránylag olcsó is, így innen is lehetett találni érdekfeszítő hirdetéseket. Persze ide még el fogok cangázni, mert azért kíváncsi vagyok, mi a helyzet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése