2012. november 5., hétfő

Fogadóóra kettô

Megvolt a második is. Igazán megint megkérdeztem a fóbiánkat, h Csenge szemtelen-e, flegma-e. vagy esetleg szokott-e dühöngeni, ha nem sikerül valami. Hát nem. Jó gyerek, okos, csinálja a dolgát.

Rákérdeztem erre a szerelem dologra is, mert mindig ez folyik a csapból is. Ugye elég régóta a Danóba szerelmes, és ez kölcsönös is. De Gabi néni aszonta, nincs az osztályban semmi speckó vagy beteges, szóval okés. Persze Csenge este otthon közölte, hogy ma Danó szakított vele. Hát ez van, ilyenek ezek a férfiak...

Beszélgettünk Noémi anyukájával és Andris szüleivel. Utóbbiak mondták, h Lili (Andris nôvére, Csenge mentora) anno kimaradt ebbôl. Meg hogy Gabi néni jól kezeli a klikkesedést meg hogy gondoskodik, h jó legyen a közösség.

Csengérôl elmondta Gabi néni, h nagy flanc, nagyon elô tudja adni magát, durván nôbôl van, jól érvényesül, nem unalmas, és folyamatos harcban van magával. Szóval egy modern kis hercegnôszipirtyó, na, aki valszeg tudja kavarni a szart, miközben a csapat piszok jól érzi magát. :) de a lényeg, h Gabi néni átlát a szitán, és úgy értékeli, hogy nincs semmi kivetnivaló a viselkedésében, sôt, nagyon jó lesz ez neki késôbb. Így legyen.

Na megyek, eszek valamit, már vagy két órája nem ettem semmit...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése