2008. szeptember 24., szerda

Rodosz - Ejtőzés

Ma nagyon laza nap volt, elhatároztuk, hogy nem megyünk sehova. Nem is mentünk. Reggel irány a medence meg a tenger. Ott zsiványkodtunk a homokban, kint is meg ott is, ahova a víz éppen kiér. Csengének készült a homokban fotel, használatba vettük a teknősös homokozószettet is.
Most először kint ebédeltünk a snack bar-ban, ahol egyébként kiváló tzatzikis gyros tálat sikerült összetolnunk.
Kaja után iszonyatos fagyizást nyomtunk, majd lent aludtunk a gyerekmedence mellett. Csenge nagyon hamar elaludt, aztán meg mi is. Meg is lett az eredménye, jól lesültünk a nagy alvásban.
Alvás után visszamentünk a partra, de már nem voltunk sokat, mert 5 körül már erősödik a szél, főleg a parton, így érdemes visszavonulni. Fel a szobába, oltári fürcsi hajmosásokkal, aztán dögrezabálós vacsi. Vicces volt itt a mosolygós krumpli. A vacsi után Csenge alig bírt magával, amíg az esti műsorra próbáltak az ugrálós csávók, ő addig széttáncolta-szétrohangálta az agyát, így a mini-disco során már alig tudott táncolni. Fel is jöttünk hamar, elhatároztuk, hogy holnap korábban kelünk (8 előtt), mert holnapután meg indulunk vissza, és a transzfer 6ra jön értünk reggel. Így némileg össze is pakoltunk.
Holnap tenger, Rodosz harmaccor is, aztán csókolom...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése