2012. január 26., csütörtök

Büntetőügy 3: Győzött az igazság (már megint) part2

Ekkor a filmekben is szokásos szünet következett. A bíró 20-25 percet kért, na ez a klasszikus lassított felvételű 25 perc volt, nagyon lassan telt, rettenetesen izgultam. A Köcsög nagyon kedélyesen beszélgetett, mi nem annyira. Aztán be. És jött az ítélet:

- Steiner Sándor bűnös, testi sértés (minősítése: súlyos) okozásában. Büntetése: napidíj 2.500 Ft, tartam: 180 nap, ez összesen 450 ezer Ft.
- Pistabá nem bűnös (elégett a fülem, itt is fordítva olvassák, XY blablablabla vádban NEM bűnös), testi sértés kísérletében. (jessz, jesssz, jesssz, a kurva anyjukat!!!!)

A perköltségek (150 eFt) 90%-át a Köcsögre terhelte a bíró, a maradékot az állam magára vállalja. Ebben nincs benne a vádlottak ügyvédi költsége, erről később. Leülhettünk. Alig bírtam ülve maradni, ittam a bíró minden szavát, közben néztem a Köcsög és kompániája arcát, nagyon jó volt. Hogy lehet ezt kibírni? Hogy nem odamenni, és a fülét megpöckölni, hogy "namitugattál, buzikutya?". De hát nem, nem, hwg, hát normális vagy? :)

Innentől a bíró részletesen megindokolta az ítéletet. Rettenetesen érdekes volt. Minden szava energiát adott vissza az elmúlt évek elvesztett energiáiból, nagyon jó volt, de nagyon fárasztó is. 2-3 napig igencsak összevissza cselekedtem. Szóval:
- Az Ügyészség - ahogy az ügyvédünk elmondta - valóban összeollózta a vádat, pedig a két ügyet _egymásra_ kellett volna tenni, nem egymás mögé. Ebből adódóan valóban nem jó, ha A és B kölcsönhatását A-ra is és B-re is terhelőnek vennénk.
- Elmondta, hogy Pistabá vallomása nem hazugságos és zavaros volt, hanem hiányos. Ámde a fő csapásiránya mindig ugyanaz volt: megtámadták, kapott, adott, kapott. Az apró részletek lényegtelenek.
- Valóban ritka esemény szerinte is (ahogy az ügyvédünk elmondta...), hogy két orvosszakértő ugyanazt mondja. Ebből adódóan ez bizony tény, hogy ütött. Ahogyan az is minősített tény, hogy a Köcsög vallomásából bizony hiányzik Pistabá sérülése (azaz tagadta az ütést, a szerk.).
- Szavahihetőségre egy példát a végén: végig nyafogott a Köcsög, h szédült, alig bírt menni, de pl. a nagy aprólékos vallomásában hazafelé "futott". De csak ennyit a szavahihetőségről.
- Miután tény, h Pistabá csendben tettvett hátul az udvaron, és a Köcsög ment hozzá, ezért abszolút helytálló feltételezni, hogy a támadó nem Pistabá volt. Innentől ugye egyértelmű az ügy, és igenis a jogos védelem fennáll, ezt az emberölési kísérletet meg lemosta, lenézően pillantva a Köcsög ügyvédjére.
- Büntetési tételről elmondta, h bizony a 450 eFt a minimum, mert a 180 nap és a 2.500 is a minimum.
- Elmondta még, hogy hát itt ül két ősz úr, és hát kibírtak hatvanix évet balhé nélkül, és nézzenek magukba, hogy egy kiskutya miatt most mégis itt ülnek (tkp. azt mondta, hogy szégyelljék magukat, két hüje vén fasz, csak kulturált szavakkal).
Megmondott még sokmindent, nagyon tanulságos volt, aztán megkérdezte, mi lesz, ugyebár. Három válaszból (Tudomásul vettem, Fellebbezek, Három nap gondolkodási időt kérek) mindenkitől egyet vár:
- Ügyész: tudomásul veszi.
- Köcsögügyvéd: 3 nap.
- Pistabáügyvéd: Tudomásul veszi.(hüje vagy, kiplakátoljuk!)
- Köcsög: gyorsan konzultálnak, fellebbez (a barom!)
- Pistabá: Jó lesz. Tudomásul vette.

És a csattanó: Pistabára vonatkozó rész jogerős, azaz Pistabá már nem lesz bűnös ebben az ügyben. A Köcsög önmagával megy másodfokra, neki a két egybehangzó, többszörösen megerősített szakértői véleménnyel kell megküzdenie. Nagyon szurkolunk! :) Remélem, el tudok menni arra a tárgyalásra is, mindenképpen KELL!

Pistabával zsibbadtan jöttünk ki. Az ügyvéd elmondta, hogy akár az ügyvédi költséget is vissza lehet perelni kártérítési perrel, vállalja, tutifix, de az egy új eljárás. Mondta, h pihenjünk pár napot, gondoljuk át, és örüljünk addig is. Fergeteges volt a csávó.

Pistabával ott álltunk, a hó szállingózott, és nem hittük el, hogy vége. Vége, a Köcsög ismét összekente a saját arcát a saját szarával, mi láttuk megint, de most rá is olvastak (nem először), és nem hisszük el. És tudjuk, hogy ő már a másodfok lázában ég (az ügyvédünk aszonta, hogy kizárt, hogy nyerjen a Köcsög, erről nyilatkozna is), és készül a harcra, amit ez az 5-10 barom nem értett meg. Mi meg boldogok vagyunk duplán, egyrészt, hogy lekerül a súly, másrészt, hogy a Köcsög megkapja a plecsnijét, amitől vélhetően egész életében rettegett. Asszem, mindent megadtam neki (a Köcsögnek), amit megérdemelt, és amire én elő voltam írva, ennél többet nem lehet. Nagyon elégedett vagyok. Habár most így érdekes, hogy vajon nem-e őrültem én is ebbe bele, vagy nem-e vittem túlzásba. De. De így volt jó, annyira jó egy ilyen gonosz, energiaelnyelő emberbe belerúgni. Nagyon sokat kell még szenvednie, hogy tényleg visszakapja azt, amit ő adott. Hogyan lehet megtudni, hogy mikor lesz a másodfok tárgyalása? :)

Büntetőügy 3: Győzött az igazság (már megint) part1

A múltkori tárgyalás annyira sikeres volt, annyira Pistabá mellé állt az igazság, hogy már én is erősen reménykedtem, hogy nyerni fog(unk). Az ügyvéd már a múltkor is aszonta, h innentől páholy, végignézhetjük, hogy elítélik a Steinert.

Hát így jelentünk meg, semmi készülődés, előtte nuku megbeszélés. A Köcsögék láthatóan tele voltak bizalommal, de mint kiderült, ezek télleg azt hitték, h nekik van igazuk, és átbaszhatják az idétlen teóriáikkal a bírót, az ügyészt, meg mindenkit. Az ügyvéd mondta, h ez gyors lesz, én azért két és fél órára tippeltem. Nagyjából be is jöttem. Szinte percre pontosan megjósoltam, h az előző tárgyalás jegyzőkönyvével fog elmenni egy óra. Kiderült, h nem azt küldték el, amit kellett volna, újranyomtatás, módosítási kérelmek stb. Pont egy óra volt. Itt már ugye a Köcsög sem tudott sokat módosíttatni, hiszen nagyrészt a szakértői vélemények voltak kifejtve szó szerint, azon ugye nehéz. Azon kívül mindenbe belekötöttek, de hát nem volt lényeges.

Aztán jöttek a védőbeszédek. Elsőként a Köcsög és zombiügyvédje. Kifejtette, hogy az alábbiakat kell a T. Bíróságnak figyelembe vennie:
- Pistabá vallomása zavaros és hiányos. 3-4 féle verziót mondott el a záporozó kérdésekre, illetve a korábbi vallomásaiban. Tehát a szavahihetősége megkérdőjelezhető.
- Elhazudta, hogy a Köcsög az elszenvedett sérüléseit igazolta, ráadásul konzekvensen ugyanazt mondta mindig. Ezért nagyon szavahihető. (!)
- Elhazudta, hogy Pistabá fenyegette a Köcsögöt, h szétveri a fejét, ráadásul az első tárgyaláson elszólta magát, hogy igazán sajnálja, h nem sikerült szétkúrni a Köcsög fejét, plusz a Köcsögné is hallotta máskor, hogy fenyegette a Köcsögöt (biztosan hiteles). Ezért a sérülés-okozási szándéka nyilvánvaló.
- Elhazudta, hogy a Köcsög nyugodt ember, aki csak rendet akar tartani a Társasházban, de a közös képviselő és férje akadályozzák, pellengérre állítják, hazugságokat terjesztenek, akadályozzák, és nem képesek rendet tartani. Itt ezen a ponton nagyon eldurrant az agyam, sztem meccs-pulzusom lett, csóváltam a fejem, pofákat vágtam, a Köcsögné rám is nézett keményen, én meg odasúgtam neki, h nevetséges. Kurvára idegesítő, amikor koppanós hazugságokat mondanak rólad, de nem tucc felállni, és odaordítani, hogy "tebarom, nehazuggyá egyfolytában, a kurvaanyád, minden szavad hazugság, vissza lehet olvasni a korábbi bírósági határozatokból, kérdezzmegbárkitazuccában, fosagyúügyvéd, elhitted a köcsögnek minden szavát, oszt vissza kell mondanod szó szerint, különben a Te fogadat is kiveri, mint a feleségéét". Hát bazmeg, alig-alig bírtam ki, néztem erősen a padlót, csóváltam a fejem, és fenti mondatokat égettem a homlokom falára, belülről. Néztem én közben az ügyvédnő arcát, hátha felém néz, de nem nézett. Mindegy. Még úgyis jött egy csattanó:
- Eltévedte (mármint jogilag), hogy a baseball ütő bizony életveszélyes eszköz, birtoklása törvénybe ütköző, szóval Pistabá igenis bűnös emberölési kísérlet miatt.

Itt esett le, h a Köcsög így találta ki az egészet: - Juszt Laci műsorában látta az embert, aki elesett magától, és összezúzta magát hat helyen, hát ezt biztos beveszi a világ, hogy Pistabá is így tett. - Mivel baseball ütőt zsákmányolt, gondolta, hogy habár megverte az illetőt csúnyán, rávarrható egy életfogytiglan a másikra, hisz fényképeket is vett a sérüléseiről. Na de hogy ez az elmélete mekkora bukó lett, ezt nem gondolhatta (vö.: "deezcsoki").

Ekkor jött a mi ügyvédünk. Kifejtette (igen vehemensen), hogy az alábbiakat kell a T. Bíróságnak figyelembe vennie:
- Steiner ütött, ezt két szakértő is egyhangúan, egyszerre, egymástól függetlenül is megerősítette, sőt a Köcsög fényképeiből is ezt erősítették meg. Ennek ellenére ő nem vallotta be ezt.
- Köcsög vallomása nemcsak emiatt gázos, hanem nem is igazolható minden sérülés, amit összehordott.
- Leiskolázta az ügyészséget, aki mindkét felet vádolta. Hiszen nem lehet ebben a helyzetben bűnös mindkét fél. Hogy miért is?
- Miután a Köcsög ment oda Pistabához, és a sufni felé orientálódtak (ez mindkét vallomásból kitűnik), ráadásul a Köcsög ütött, ezért Pistabá (akinek vallomása ugye már tisztán láccik, hogy 100%-ban igazolható, szakértők által) jogos védelmi helyzetbe került. Hiszen támadólag lépett fel a Köcsög, ütött is, be is szorította egy szűk helyre, ekkor pedig jogos az, hogy az ember a kezébe akadó tárggyal - még ha az egy ütő is - megvédje saját testi épségét, és elhárítsa a támadást.
Tehát Steinert ítéljék el, Pistabát pedig mentsék fel. Mindezt ultra határozottan, kereken.

Eztán még a Köcsög is elmondhatta százszor hallott véleményét, hogy az egész világ a tanúja, nem igaz, hogy nem értik meg, illetve ne bántsák Pistabát nagyon, nem akar neki igazán rosszat. (értsd, életfogytiglannál lehet neki enyhébb bünti). :) Ami vicc, hogy a Köcsög ügyvédje is reagált egyet még, felolvasott egy cikkelyt a baseballütő birtoklásáról. Mint kiderült, ez a cikkely már hatályon kívül volt. :))))

a harmadik

mingyá indulunk a tárgyalás 3. fordulójára. Elvileg eredményhirdetés van már csak, de az ügyvéd jelezte, h bizony a jegyzőkönyv megint pongyola, úgyhogy azzal el fog menni egy óra. :(

2012. január 25., szerda

pepita

Reggel Csenge jelezte az ovi előtt az utcán, h egyedül megoldja a beadását az oviba, mint egy nagy iskoláslány. He, mondom, hát mér ne. És frankón felment, átöltözött, elpakolt. Büszke vagyok a kis tudatos csirkémre. :) Persze aztán felmentem suttyomban ellenőrizni, a pólóját csúnyán begyűrte a zsákba, de ez belefér. :) Amíg vártam lent, addig Zsigáék jöttek, az anyukája nagyon sírva ment az utcán is. Láttam, hogy nagy a baj, egész nap nyomasztott, este tudtuk meg Csengétől, hogy meghalt Zsiga kistesója, egy évesen. Nagyon durva. Féltem, hogy ilyen nagy a baj, és bizony az lett. Nem is tudom, hogy egy ilyet hogyan lehet elviselni. Ne is tudjam meg.

2012. január 15., vasárnap

teendő

Kerti teendőimet elvégeztem. Cserepek elfogytak, izzó cserélve, kismadaraknak golyó kitéve. Most már jobban odadrótoztam a fához, mert már két alkalommal valami/valaki elvitte 4 méteres magasságból a fáról. :) Két hete tologatom magam előtt. Fenyő leszedve, eltéve.

Délután a csajok együtt takarítottak és pakoltak. Jó volt nézni. :)

2012. január 13., péntek

Csenge is

Ma már újra bementem dolgozni, 28 nem fogadott. És teljesen meg voltam zavarodva, 4 napja nem voltam emberek között, edzésen sem, és mind a dátumokat, mind a viselkedési normákat elfelejtettem. De jól haladtunk, habár így bent is írásban toltuk a melót nagyrészt. Este akkor Kecsó, de necces, mivel Zalán azért tegnap reggel még lázas. Aztán Csengének 6kor kicsit fájt a hasa, úgyhogy off. De még szerencse, mert este 9 körül Csenge hányt egy nagyot, persze ismét nagyon ügyesen, hihetetlen, hogy ekkora gyerek totálisan tudja, mikor jön, rákészül, és cseppmentesen tolta. Úgyhogy öblöget, ágy. Este még lefekvés előtt még egyet tolt, aztán alvásból felébredve (ez nem volt túl sikeres, pizsicsere), de ennyi. Reggelre totál jól volt már. Mamma jön. :)

2012. január 12., csütörtök

lánc

na ma reggel 5-re Zalán full lázas lett, aztán hányt egyet. Tök király. Csenge irány uszoda, ezért aztán ovi, mert jól volt. Én még egy napot toltam itthon, reggel igen rosszul néztem ki, no meg felfúvódtam, mint egy léggömb. Így aztán megint itthonról, mivel a tegnapi nap otthonimeló nagyon jól sikerült, mert nagyon jól haladtam. De ma is, 2 nap alatt sikerült behozni csomó dolgot, teljesen elgondolkodtam azon, hogy akár el is lehet költözni, mi a francnak bejárni, ott csak az a rengeteg időbaszó míting van. Mondjuk így is megtaláltak a kérésekkel, de igazán szerintem senkinek sem tűnt fel, hogy nem esz ott a fene. :) Az egyetlen baj az, h menni kell a gyerekekért, így egy jó délutáni szunya nem férne bele. :) Zalán már délutánra jobban lett, valóban csak egyhányásos ez a cucc, már nem először toljuk ezt.

2012. január 11., szerda

büntetőügy 2

ma volt Pistabá és a Köcsög büntetőügyének 2. köre. Elvileg vége kellett volna lennie, de kifutottunk ismét az időből. A múltkori eredmény után nem voltunk túl bizakodók, sőt, úgy voltam vele én is, h hát akkor legyen vége. Legalább akkor nincs tovább, még ha nem is záródik jól. Pistabá vallomása szörnyen sikeredett, a Köcsögé meg jól. Hát, gondoltam, az igazságügyi orvosszakértők - merthogy kettő kell ilyen szövevényes ügyhöz - nem fognak hozzátenni sokmindent.

Szerencsére tévedtem.
 De hogy ekkorát, az már télleg nemtommi, valami gondviselés lesz, avagy télleg van igazság.

Szóval a tárgyalás elkezdődött egy szakértővel, ezért először mindenki a múltkori jegyzőkönyvet akarta módosítani. Az ügyész komplett kihagyott részeket jelzett, a Köcsögék meg hajszálak helyzetén javítottak, néha azt sem tudták, mit akarnak. Ezek kapcsán persze Pistabát muszáj volt újra elővenni, hányszor ütött, meg milyen menetrendben stb. A vallomások is előkerültek, legalább 6szor hallgathattuk meg ismét mindkét verziót, papírból. Piszkosul lehangoló volt, egyrészt az előző körre emlékeztetett, másrészt determinálta a kimenetelt is, hiszen döntően az volt a téma, h Pistabá vallomása mennyire zavaros volt.

Aztán közben megjött a másik szakértő is, így elkezdte. Először kijelentette, hogy Pistabá vallomása saját sérüléseiről egy apróságot kivéve teljesen megállja a helyét, azaz valószínű (!). Ez az egy pont persze a Köcsög vallomásából vett rész volt, így végül kijelentette, hogy amit Pistabá mondott a saját sérüléseiről, és annak okozásáról, az teljes mértékben igazolható orvosszakértői módszerekkel. Itt majdnem leestem a székről, annyira kerek mondat volt. A Köcsög vallomásának elemzése előtt viszont szünet volt, mivel jelezte a szakértő, h nem látta a fényképeket és a teljes nyomozati anyagot, a bíró pedig aszonta, h akkor nézzék át. Pisi, raus. Közben a két szakértő a bíróval közösen (!) átnézték a teljes cuccot.

És akkor nekikezdett. Első (és az egyetlen, Pistabá által beismert) ütés igazolt (azaz orvosszakértői móccerekkel alátámasztható a sértett elmondása). Kettest karcolásnak minősítette, de kvázi igazolt. Hármas (nyakizom) NEM igazolt. Ekkortól kezdtem a bíró, az ügyész, meg a két ügyvéd arcát nézni, eszméletlen filmet lehetett volna forgatni 4-5-6 kamerával. Szóval, négyes sérülés (kézfej) igazolt, DE nem egy, hanem több behatás történt: egyik a potenciális Pistabá ütés, de ezen kívül a Pistabá felé (!) elsütött több ütés is részt vett a sérülésekben. Mindezt a Köcsög által készített fehéringes, gyűrűs fotók és a Köcsög vallomása alapján! Iszonyatos fordulat, az ügyész (komoly negyvenes nő) arcán volt a legviccesebb az az "innyebazmeg" mimika. Aztán meg még egy lapáttal rátettek, hogy Pistabá verzióját megerősítették, és kimondták, hogy a sérülései nem keletkezhettek eséstől (két oldali arcsérülés), azok öklöstől vannak.

Erre a Köcsögék azonnal elkezdtek kapálózni. Jogosan, hiszen mindkét vallomásból öklös ütés lett kimutatva, ők pedig tagadták az ütést (Pistabában volt gerinc, ő kezdettől elismerte az egy ütést, amit ő követett el). Elkezdték nagy blokkban feszegetni azt, hogy sufni, ráesett erre is, arra is, kétszer ráadásul, kézvédekezés nélkül, arcra. No meg elég ércesen bírálták a szakértő urakat, hogy ez meg az hogy lehet, miért mondanak ilyet. A két szakértő vállvetve a bírónak félig háttal, a Köcsög és a bíró között úgy védték Pistabát, mintha kétszer annyit kaptak volna, mint a védőügyvéd. Osztották felváltva a Köcsögöt és az ügyvédjét (felváltva kérdeztek a majmok): vérhígítóról (véralvadásgátló), védekezés nélküli kétszeres arcraesés valószínűségéről egy praxis időtartama alatt, le nem fényképezett sérülés hitelességéről (szem melletti karcolás 3 példány, a vitatott meg nulla, logikus), hogy hány kilós ember képes eltörni a másik arccsontját, és végül a legnagyobb: hogyan lehet jobb kézzel szemből a jobb arcát betörni az ellenfélnek (elárulom, a szakértő megmutatta, miután ugye a Köcsög már egész közel hadonászott (nem bírt ülve maradni, Mamma vallomása szintén kipipálva, élő demonstrációval): ha az ember védekezik, összekuporodik és elfordul, így gyakorlatilag a másik arca kerül az ökölbe).

Szóval egyszerűen nem hittem el: a Köcsög ismét összeomlott, amikor a bírónak kb. 6. kérdésre már Juszt László műsorát aztán meg a saját anyját akarta témaként idézni, a bíró azt mondta, hogy még egy ilyen, és azonnal kiküldi (elsőrendű vádlottról beszélünk!). Előtte figyelmeztette őt is, meg már a feleségét is, aki mellettem ült 2 méterrel, és már harmaccor szisszegte le a férjét, hogy ne kérdezzen, ne álljon fel, maradjon már kussban. De hát ugye a Köcsög fő jellemzője, hogy nincs semmi, ami elkussoltatná vagy meggyőzné.

A vége az lett, hogy a szakértők kimondták többszörösen, egyhangúan, egymást erősítve:
- Pistabá sérüléseit ökölbe szorított kéz okozta, és kizárható a Köcsög féle verzió az elesésről. Ez ugye csillagos ötös.
- A Köcsög sérüléseiből a kézsérülése részben a fenti ütésektől származik. 2 ütésről nem igazolt, hogy konkrét, Pistabá általi ütős ütés. Tehát maradt kettő ütés, ami már közel van ahhoz, amit annyira kétségbe vontak az elejétől fogva, és ezért nyaggatták Pistabát végig, vérig.

Pistabá ügyvédjével 3-4-szer néztünk össze, szintén hinnyebazmeg nézéssel, láthatóan ő sem hitte el, hogyan záporoznak az olyan szakértői vélemények, amelyek totálisan megcsavarták a per kimenetelét. Mintha Pistabával együtt látták volna, mi történt, és egy-az-egyben megerősítették a védelmét (az igazságot). Igazán én sem hittem el, hogy mi történt, csak néztünk, mint a moziban. Innentől valóban nem lesz nehéz megvédeni Pistabát, hiszen a szakértők kvázi a bíró kezébe adták az ítéletet.

Érdekes, hogy mintha láttam volna az arcokon leesni az igazságot, ami elég messze volt a múltkori tárgyalás témájától. És kicsit talán meg is döbbentek a résztvevők, hogy mennyire lényegtelenné vált az események sora, a pontos időpont, a helyszín, illetve hogy pontosan ki mikor ütött. Ottmaradt megint a Köcsög középen, a saját szara a saját arcára kenve, és mondja, hogy dehátbíróúrezcsoki, hátnemigazhogyeztnemértisenki. De mi értjük, Sanyi, mi tudjuk. Kicsit más az értékrended, mint a világnak, ennyi. Megesik.

2012. január 7., szombat

már torta

Published with Blogger-droid v2.0.2

lagziban



Januárban ritkán megyünk lagziba, de most Martináék lagziján ez volt. A nagy öltözködés után irány a Budafoki Városháza, ahol már ugye voltunk (Gergőékén). Nagyon vártam már a régi arcokat a tágan értelmezett Gyurkó családból, nagyon jó volt látni azokat az arcokat, akikkel anno, kb. tíz éve lógtunk igen sokat. A felnőttek felnőttebbek lettek, az akkori kisgyerekek nagygyerekek lettek, és lett egy csomó gyermek. A legviccesebb Évikének a 2 miniÉvikéje, 2 pici lány, akik tökre hasonlítanak rá, és picikék, ők is hozták a virágot.

Aztán irány a Stefánia Palota, ami egy nagyon gyönyörű kis hely lagzira. Persze nem volt túl praktikus a két óriás csigalépcső, mert így ugye a gyerekek is folyton azon lógtak, egész végig fel-le kellett mászkálni nekünk is. Ott az asztaloknál még csomó régi arc felbukkant, Lacikáék, Irénkéék, Gergőékkel is dumálhattunk, egy asztalt megtöltöttünk velük.

Gergő mondta a nagybeszédet, amire nem reagált a közönség, pedig vicces volt, és a zakkant családról szólt nagyrészt. Én is meg voltam említve mint protekció. :) Aztán egy kislány (Sára) mondott egy nagyon szép verset, az piszkosul megható volt, egy gyerekhangon elmondott versnek ilyen nagy tömegben félelmetes ereje van, mint bebizonyosodott. Utána randalír, persze nyilván Zalán elészaladt egy gyerekvonatnak, tanyált, koppant a feje a márványpadlón, iszonyatosan nézett ki a homlokának a sarka. De nem is ez volt a baj, hanem ettől sírt, lefáradt, így később már nem is evett, hamar elfáradt.

Csengével elejétől kezdve elkezdtünk táncolni, szerencsére nem volt szipirtyó, én is nagyon élveztem, ha nem szédültem volna, illetve nagyon fáradékony voltam. Később aztán étvágyam sem nagyon volt, kezdtem vadul felpuffadni, néha enyhe hányingerem volt. Gondoltam, hát lagzin előferdül, ha az embör összevissza eszik apróságokat. Hát nem ezé vót, mint kiderült.

10 körül Zalánékat hazavittem, akkor már igencsak szarul voltam, gyomorsavra bevettem egy bogyót otthon, nem segített. Persze a hazamenetel által lemaradtam a filmről is, azt meg kell még szerezni.Később Csengével még többet táncoltunk, volt csomó tömegtánc, körtánc, gyertya, torta. Csenge nagyon ügyesen forgott, ugrált, jó volt, élveztük mindketten. A tortánál már annyira rosszul voltam, hogy éreztem, vége a bulinak, és fél1 körül mondtam, hogy passz. Annyira hányingerem volt, hogy mondtam, menjünk, mert hazáig még talán kibírom. Így leléptünk, aki ott volt, elbúcsúztunk, ennyi. Hazaértünk, lefeküdtünk, 3ig annyira rossz volt, hogy a végén felálltam, és kimentem a wc-re, kitoltam mindent egyben. Utána egész vasárnap feküdtem az ágyban.

Ami rossz volt, hogy a következő 2 napban is rosszul voltam aránylag, a hasam kifejezetten fájós volt, nekem nem volt ilyen. Szerencsére ott nem kapta el senki, otthon meg szinte mindenki. Szóval sajnálom a partit, Csengével meg toltuk volna durván, de ennyit bírtam. A parti igen jól sikerült egyébként, a lagzik felén van ilyen jó kis táncolósdi. Jó volt, csak egybeesett a család dögrovásának kezdetével. :)

2012. január 2., hétfő

hétfő

Ilyen mocsok hétfő azért ritka. Elalvás, piszok későn értünk bölcsibe és oviba is. Utak jegesek meg az autó is. Bent totál káosz, ömlik minden. És tudjuk, h mi lesz még az első napokban-hetekben. Szóval jó év lesz, vigyázni-kell típusú.


Published with Blogger-droid v2.0.2