2012. december 27., csütörtök

Zöldhullám

Ma jöttünk Kecsóról, oszt a könyves kálmán előtti lámpától hazáig megállás nélkül sikerült jönni. Ez nagyon komoly. Évek óta próbálom már. :)
Ma is folytattam a pakolást a hálóból, megbeszéltük, hogy egyelőre nincs betonozás, így irány az ikea, és új szekrények, új ágyak a gyerekeknek, és irány a szobacsere projekt. Ma még a 2000 előtti bt-s cuccaimtól is megszabadultam.
És felkerült a házra egy szépkarácsonyi égősor is. Mamma mondta, h annyi van, akár ki is vihetem azegyiket. És milyen jó ötlet volt!

2012. december 18., kedd

Évzáró pardej

Nna idén is megvolt. És nagyon jó volt. Sajnos bagóhely már nem volt, csak kint, ezért bizony nem sikerült túl sokat beszélgetni. De az alaphangulat adott volt, nagyon jókat röhögtünk. Elsősorban azon, hogy az asztalunk - közösen az Elemzőkkel - Csaba előtt/alatt volt, a színpad közepe előtt. Nyilván garantált volt a felszabadult buli, mindig tapsolni kellett, pofákat nem vágtunk, beszélgetés nuku. A végére totál elfáradtam, meg persze attól is, h túl soxor voltam emlegetve, így nem lehet laza az ember.

Indult Csaba egyik legnagyobb poénjával. Ne. Tudom visszaadni, de a mottó az volt, hogy "adj és kapj egy esélyt". Erre mindenkinek összerándult a seggluka, mert ő tudja ezt úgy mondani. De amikor kimondta, hogy a tavalyin elég szar és elég kevés volt a kaja, és hogy a Hilton kap tőlünk még egy esélyt, na az annyira ütős volt, hogy mindenki ledöbbent. Durva volt, erősen övön aluli. Később is osztott mindenkit, de teljesen komfortosan, lazán.

Később a pincérrel gyűlt meg a bajunk. Először a borrongyot tette rá a mécsesre, amit én vettem észre, de akkor már kezdett lángolni, nagyon ügyesen reagáltam le, szerencsére. Beledobtam a jegesvödörbe, oszt végül a lángoló végét az üveggel tömködtem bele. Kaja után egy teljes tálcát borított az asztalra és két székre. Később is bénázott, a végén menekültünk, mert féltünk, hogy ránkborít valamit.

A díjkiosztón izgultam sokat, mert ha beszéltem volna, akkor a vezetőkhöz, a vezetőkről szóltam volna. A bullshitről, a nem-döntésről, a felelősség-nem-vállalásról. Talán jobb is, hogy nem álltam oda ki, de szívem szerint beszéltem volna, szóval belémsült kicsit.

Mindenestre jelölve voltunk a lgjobb központi szervezetek között, itt esélyünk nem volt, holott messze a legtöbb szavazatunk volt perfőre vetítve. Gáz volt, h Csaba úgy beszélt rólunk, mintha nem tudná, mit csinálunk. És ezt megismételte még egyszer. Nem esett rosszul, de azért na. Kivonulhattam viszont a 15 évesekkel, voltunk vagy huszan, döbbenet. Télleg derekas volt. 15 év az bizony nem kevés.

No évembere szavazás nem volt, mint kiderült, itt a felsősök jelöltek egy listát, akikre szavaztak is egyúttal. Ezen rajta voltam, ami már önmagában nagy dolog, merthogy igen impozáns volt a lista. Amikor Csaba a győztes paramétereit mondogatta, akkor körülöttem vagy tizen, hangosan mondogatták, hogy "ez a hwg", én ugye lefagytam, mert nem számítottam erre, az agyam nem akarta, hogy nyerjek. Végül Ákos nyert, akinek számtalan tulajdonsága rám is illett,ennyi azért elég volt az önérzetemnek. :) tulajdonképpen háromszor voltam kiemelve, nem kizárt, hogy ez volt a csúcs ezen a napon, erre büszke lehetek. És nagyon komoly tapsot meg örvendezést kapok még mindig, biztosan dobogós, tényleg érthetetlen. Minél köcsögebb vagyok, annál erősebb a pozícióm, ez egyszerűen hihetetlen. Vissza is fogok élni a helyzetemmel. :)

A buli a szokásos, de nem volt kedvem most sem táncolni, így fél3kor már félig aludtam, amikor Mamma kijött. Oszt irány haza.

2012. december 17., hétfő

Bazilika ismét

Nagymenő vásározás a belvárosban. Gyönyörű fények, lángos, fánk, műjégpálya Csenge számára, nyalóka, ájtí. Jó volt. Csenge már tud korcsolyázni.
A vetítés is zseniális volt, főleg az ablakokon kipotyogó ajándékok. :)

2012. december 6., csütörtök

Fosmeccs

Hu, a mai meccs igazán béna volt. Mint a legelső kettő, szinte minden kimaradt, mindent eladtunak, botladoztunk. Összesen 37 pont, ez mínusz negyven. Egyszerûen gyáva voltam, a végére kaptam csak össze magam, de akkor mindegy volt. Lehet, h a parkettát nem bírjuk? :) mindenesetre valamiért elsők, mi meg ugye tizedikek...

2012. december 4., kedd

ebéd a kiscsajjal

Hétfőn meg kedden Csenge a hétfői hasfájása miatt otthon maradt. Én meg vele. Persze kutya baja volt. Unatkozott. A lényeg, h ő mondta, h menjünk el az Andrettibe, ebédelni. Hát nem kellett kétszer mondani. Ő persze görkorcsolyával jött, ahogyan egy betegnek illik. Nagyon jót ettünk, igazán élveztem az ebédet a csirkével.

Este meg színház volt Fédrával és Vivivel és Xéniával. De sajna nem volt szünet, Cs és V éhes volt, uncsi volt, így negyven  perc után kijöttek. De legalább esett egy kis hó.

2012. november 21., szerda

Még egy felmérés

Ma is írt Csenge egy felmérést. De furcsa lett. A vége ugyanis 89%, na de mint kiderült, extra időt kapott. Mert félreértette az egyik feladatot, oszt emiatt elcsúszott. Szegény, biztosan rosszul esett neki, tán még sírt is. Extra idő nélkül sajnos csak 60% lett. Nehéz volt úgy kezelni, nehogy traumaként élje meg, és újra hasfájós legyen.
Így csak annyit mondtam neki, h legközelebb úgy dolgozzon, h nem lesz extra idő. Remélem, nem volt neki trauma, biztos, hogy beszélni kell még erről vele. Tényleg van esze, a fene egye meg, csak flegma. Nagy nehezen elmúlt neki a stressz, erre ez a fura eredmény, meg mesélte, h Danó sem valami kedves vele, meg hogy Lucába szerelmes minden fiú. Kicsit most elveszett szegény, de hát le kell szállni a trónról, csak úgy kéne, h ne arcra essen.

2012. november 18., vasárnap

Micsoda meccs

Vasárnap délelőtt meccs volt. Sok meccset néztem a héten, elhatároztam, h bátrabb és viccesebb leszek. És sikerült. Nagyon ment a játék, legalább kettő plusz egy dobásos betörés, asszisztok, még egy tripla is beesett. A többiek is nagyon vágták, egy jóval erősebb csapat ellen néha őrjöngtünk a pályán, nagyon jó volt ordítani, ugrálni. Tényleg szép játék volt, még ha a végére el is fogytunk, és kikaptunk. Tulajdonképpen nyertünk. :)

Annyira elfáradtam, h nem tudtam fókuszálni, nem tudtam olvasni. Úgyhogy be az ágyba megint Zalánnal. Délután szintén többéves adósságot törlesztve megcsináltam Mamma szekrényének lógó ajtaját, Zalán segítségével. Kedvet kaptam így megcsinálni pár dolgot, úgyhogy ez lesz az irány a hétvégéken. Fészekrakó ösztön.

2012. november 17., szombat

városnéző

Szombaton végre két év után felraktam a vízzárót a mosogatóhoz. Talarítás, pakolás. Délután meg irány a város, gondoltam, nézze má meg a család is az esti Dunapartot, amit edzés után mindig látok.



Kocsi parlament előtt rakparton le, gyalog át a Lánchídon, közben ugye mólózás. Siklóval fel, kürtöskalács be, katonának integet, vissza, de kettes villamossal már. Szuper volt!

2012. november 16., péntek

tesióra kettő

Aztán amikor jöttek a fix gyakorlatok (azaz a korlátok), na ott ledöbbentem. Már azon, hogy mennyien lógnak, Csenge meg nem, pedig ő ugye anno a tornán is sokat lógott, nagy arccal. Itt csinálta tisztességgel, a gyerekek ötöde meg tojt mindenre. A fiúk különösen zakkantak voltak, fekvőtámaszokat és egyéb gyakorlatokat csináltak, mert ugye nekik az óra túl kevés. :)

És megindító is volt egyúttal, hogy láttam sok olyan gyerköt, akik olyan kis szerencsétlenek, mint én anno. És csinálják tisztességgel, de akkor is nehezebb dolguk lesz, mert lapítani fognak végig, és színtelennek tűnnek a kergék és zajosak és szépek között.

Gabi néni pedig behívott, hogy ha már úgyis felajánlottam a segítségemet (hogy szerzek pénzt vízszerelőre, oszt csináljuk meg a wc-t), akkor oldjam meg a projektortartót és annak felszerelését a plafonra. :) Kösz. :) Szerencsére ott volt Boróka apukája is, ő a fúrást előre elvállalta, úgyhogy én meg ráereszkedem a cuccok beszerzésére és a szervezésre.

tesióra egy

Nagy móka volt pénteken a nyílt tesióra. A torokfájásom miatt sajnáltam is a csütörtöki napközi tanulóórát, de sajnos nem bírtam volna. Az énekre meg nem is voltam kíváncsi, gondolom más sem, mert Gabi néni meg is jegyezte, hogy na bizony sokan kimaradtunk az énekről. :)

Szóval nagyon élveztem a tesiórát, Csenge is nagyon virgonc volt, nagyon várta, hogy menjek, láttam, hogy rettenetesen fontos neki. A gyerekek is viccesek voltak, megbolondultak a szülők jelenlététől, ahogy kell. Jót rohangálnak, sikoltoznak, tetszik nekik, de hát nem is vagyok meglepve. Többször nagyon jót nevettem, annyira viccesek voltak, meg hát tipikusak is, mind a fiúk, mind a lányok. Nem is értem, más csak unottan nézte az egészet, szerintem rettenetesen vicces volt, sokszor nehéz volt nem felröhögni (nem rosszindulatból, hanem mert mókáztak).

2012. november 14., szerda

első free dolgozat

Már úgy értve, hogy nem a könyv alapján vannak feladatok, hanem simán csak logika. Jó nehéz a hátas feladat, szerintem ott elsült az agya az összes elsősnek. :)

szar, de nemtom, h én ugyanekkor mit értem volna el. Nem hiszem, h jobbat. :)

Csakugyan

Na ma Mamma volt nyíltnapon, magyar és környezet órán. Elôbbire csak jót mondott, utóbbi tanárnôre meg aszonta, h szipirtyó!!! Hoppá! Az az infó is lejött, h valóban szándékos volt az, h Csenge abba a körbe ült, ahova ült. Szóval meg is kell majd ezt köszönni. :)

A hétvégi meccs másnak is komoly trauma volt, mint az ma kiderült. Én még most is elkseredek, ha eszembe jut, mekkora lehetôséget szalasztottunk el. Borzalmas. És milyen nevetséges dolgokat csináltam néha, pl. hogy átpasszoltam az ellenfél lába alatt, a sehova. Embertelen. Nehéz lesz ezen túljutni, fôleg úgy, h edzésen már öreg vagyok, meccsen meg most már csak nálunk jobb csapatokkal fogunk jáccani.

Egyébként is, hízok, és egyre több helyen köszönnek jónapotot, szia meg helló helyett. Pedig forszlom a sziát, de bizony egyre többször visszautasítják. No nem mintha ez baj lenne, de furcsa, hogy átfordult teljesen.

Errôl jut eszembe, h ma volt hasi uh a puffadásom miatt, nyilván nem találtak semmit. Persze a vesémet percekig nézegette a néni, még vesekô gyanút is megfogalmazott, de gondolom csak azért, mert mással nem tudott megijeszteni, az meg ugye nem járja, h a páciens úgy menjen haza, h minden szupika. De persze leszartam, úgyis kinyiffan a vesém tíz éven belül, ezzel ô sem tud mit kezdeni vagy tenni ellene. Ennyi.

2012. november 13., kedd

szar

Na még mindig ez a téma. Csenge és Zalán is szenved attól, h kakálni kell néha. Mivel fáj, ezért visszatartja, és minél tovább tartja, annál jobban fog ugye fájni. Ki van ez találva.
Ráadásul Csenge hasa fáj, habár sokat enyhült, de még mindig. Emiatt ugye az osztályfőnök is jobban figyel. Lehet, h emiatt ül Csenge tegnap óta Danó, a szerelme mellett. Ráadásul mögötte ül Luca, őmellette pedig Bálint, a másik kedvenc. Ettől jobb a kedve, és újra kezd jobban lenni, reggel konkrétan vidám volt. Ami ugye kuriózum. :)

Zalánnal menni reggel mindig is vicces volt. Mindig viccelünk, mókázunk, ügyesen megy be, veszi a tányért, wcre megy, játszik a többiekkel. A legviccesebb, amikor jönnek ki a többiek wcre, sokan köszönnek neki, viccelődnek vele, látszik, h figyelnek rá, szeretik. Mint anno Csengét. Ez jó.

2012. november 11., vasárnap

Meccs

Na a mai meccs kritikán aluli volt. No nemcsak azért, mert az egyik leggyengébb csapattól kikaptunk, hanem mert movsok idegesített, h mindent kihagytunk. Én úgy éreztem, h nekem jól ment, assistok, lepattanók, szerzett labdák, betörések. A többiek mrg mindent kihagytak, emiatt feszült voltam, és csináltam 1-2 baromságot is. Mindegy, télleg akkora betli volt, 50 pontot dobtunk egy átlagos meccshez képest másfélszer annyi rádobásból. Borzasztó idegesítô.

Zalán kakkája

Na Zalán megint nem kakált 4 napig, ezért nyilván besült. Szegény sírva és zavartan mászkált Kecsón a harmadikon, teljesen készen volt, a kakka már ürgézett, csak nem ment vissza. Se ki, se be. Kezdô szülôkhöz méltó módon éjjeli ügyeletre el, ahol a doki egy mozdulat nélkül elküldött glicerines kúpért. Igaza volt. :) Emondta, h legközelebb hamarabb adjunk neki. Na ma délután is adtunk, mondván hogy holnap ovi, ott nem fog kakálni. De kijött a kúp. Ezért kapott egyet este is, csak úgy elfáradt a hisztiben, hogy este hétkor egyszerûen elaludt. Nem érdekelte a zaj, meg hogy nem volt vacsi. Kész. Kíváncsiak vagyunk, mi lesz így, memtom, elmehet-e így az oviba. Közben Csenge is hasfájással küzd továbbra is, meglátjuk ez a hét hogyan fog alakulni. Igazán már semmin sem lepôdök meg. De már néha kifakadok, hogy milyen kákabelû a banda, hasfájás, székrekedés, emiatt kakálninemakarás. Közben lassan már örülünk, ha az intézményekbe el tudnak menni, és ott nincs hasbajuk...

2012. november 5., hétfő

Fogadóóra kettô

Megvolt a második is. Igazán megint megkérdeztem a fóbiánkat, h Csenge szemtelen-e, flegma-e. vagy esetleg szokott-e dühöngeni, ha nem sikerül valami. Hát nem. Jó gyerek, okos, csinálja a dolgát.

Rákérdeztem erre a szerelem dologra is, mert mindig ez folyik a csapból is. Ugye elég régóta a Danóba szerelmes, és ez kölcsönös is. De Gabi néni aszonta, nincs az osztályban semmi speckó vagy beteges, szóval okés. Persze Csenge este otthon közölte, hogy ma Danó szakított vele. Hát ez van, ilyenek ezek a férfiak...

Beszélgettünk Noémi anyukájával és Andris szüleivel. Utóbbiak mondták, h Lili (Andris nôvére, Csenge mentora) anno kimaradt ebbôl. Meg hogy Gabi néni jól kezeli a klikkesedést meg hogy gondoskodik, h jó legyen a közösség.

Csengérôl elmondta Gabi néni, h nagy flanc, nagyon elô tudja adni magát, durván nôbôl van, jól érvényesül, nem unalmas, és folyamatos harcban van magával. Szóval egy modern kis hercegnôszipirtyó, na, aki valszeg tudja kavarni a szart, miközben a csapat piszok jól érzi magát. :) de a lényeg, h Gabi néni átlát a szitán, és úgy értékeli, hogy nincs semmi kivetnivaló a viselkedésében, sôt, nagyon jó lesz ez neki késôbb. Így legyen.

Na megyek, eszek valamit, már vagy két órája nem ettem semmit...

2012. november 4., vasárnap

Tûzôgép

Ma összefutottunk Gyöngyusszal és cserfes kislányával a teszkóban. Jót dumálgattunk, a csirke tök jó fej volt. Mondtam, h menjen a játékosztály felé, ott Mamma is van. Ott tudtam meg, h kirúgták egy hónapja. Pedig ugye kint volt a csajokkal a recepción. Tehát minden nap ott megyünk el, akárhányszor az utcáról beesünk. De így nagyon égô volt. Persze ott van nagy rotálás, meg az elmúlt 2 7ben eleve alig voltam bent, de akkor is. Egyrészt hogy mutyis lány jött helyette, másrészt nem is írta meg senki. Harmadrészt az olyan nihilista köcsögök, mint én, meg nem is veszik észre, ha valaki nincs ott, ahol még tegnap ott volt. Hát ennyi. Elgondolkodtató. Mondtam, h én eleve arra asszociáltam, h visszakerült az irodába a helyére. Áh.

Kilencven

Na ma elértem történelmi csúcsomat, a 90 kilót. Aug eleje nincs bagó, azóta stabilan hízok. Persze a nagy része bélsár, de hát akkor is történelmi a pillanat. Remélem, nem fogok lesérülni majd emiatt. De legalább oda tudok majd lépni a pályán a sok kis köcsögnek... Azt sem tudom, h örüljek-e ennek alapvetôen. Jobb, mint puffadni egész nap.

2012. október 28., vasárnap

házak

szóval sok házat végignyálaztam hirdetésből, szerencsére több helyen kideríthető volt az utca is, szóval szépen fel lehetett mérni a helyzetet. A két megmaradt terület az Megyer, és a Fóti út feletti családi házas övezet. Itt szinte kizárólag családi házak vannak, ez nagyon teccik, mivel télleg különálló házat szeretnék. A legjobb rész, a Vécsey utca és környéke sajna mocsok drága, nem nagyon van eladó ház, de ha van, piszok drága. Nem is csoda.

Összefoglalva elmondható, h ezért az árért döntően utcafrontos házak vannak, és szinte kizárt, hogy olyan csendes kis utca legyen, mint a mienk. Emellett a fekvés sem garantáltan olyan jó, mint a mienk. Általában rendesen rá kell költeni, ritka az olyan, ahol nem kell semmit sem. Szóval emiatt is döntöttünk úgy, hogy ráérünk, nagyon sok lutri van ezzel, míg a mienkkel az egyetlen bajunk az, h mások is vannak mellettünk. No meg a környék, de az valóban nem érdekes annyira, hiszen hermetikusan el van zárva az utca.



Persze kapásból a legdurvább ajánlat a Vécsey cukrászda mögötti házrész (nem kis idő volt, mire kitaláltam, hogy ez az, kétszer meg is néztem bicajjal), amit az OTP kínál, potom 27-ért, 160 nm, csak közel van a vasúthoz, ami nagyon gáz hely, megnéztem. De befektetésnek nem rossz.
Megyeren volt a kedvenc, habár régi a ház, meg lett jól toldozvafoltozva, de cuki, és jó helyen van nagyon (főleg, h 2 házzal arrébb lakik a kertipóni). :)
Volt néhány ajánlat tőlünk kicsit északabbra, ami még azért nem túl jó környék, de drasztikusan jobb, mint a mienk. Sajnos ezekről nehéz megmondani, milyen cucc.
Illetve a legutoljára felfedezett Fóti út feletti rész, amely nagyon megteccett, igazán se vasút, se egyéb más tényező, aránylag olcsó is, így innen is lehetett találni érdekfeszítő hirdetéseket. Persze ide még el fogok cangázni, mert azért kíváncsi vagyok, mi a helyzet.

2012. október 27., szombat

Fészek reloaded

Na már vagy egy hónapja megy az agyamban az, h el kéne költözni. Nem messze, csak ahol saját a kert, más nincs ott, lenne kutyus, cicus, meg nagy ház, emelet, minden gyereknek saját szoba. Mindez elérhetô áron. Át is néztem a hirdetéseket a kerületben, többször is. El is cangáztam/tunk sok helyre. Végülis két hely van, ami teccik: az egyik a megyeri rész (itt található a kerti póni is, csendes, családi házas környék), a másik meg a Fóti úttól északra fekvô rész. Ès a vicc, h 30 milláért lehetne is fain házat venni. Nade. Otpbe elmentem, a lakáscserehitelprogram egy nagy átcseszés, több ponton is rámutattam, h a netes leírás félrevezetô, de elnézés helyett csak kifogásokat hallottam. Szóval csak úgy tudunk költözni, ha ezt elôbb eladjuk. De elôtte ki kell fizetni ezt a jó kis hitelt (6% kamat, mínusz évi 120e kamattámogatás!), vagy áttenni másik lakásra (ez nem alternatíva sajnos). Tehát valószínûbb az, h meg kell válni a hiteltôl, ami ugye nagy bukó (ki kell számolni). Ezért is, úgy döntöttünk, h egyelôre a gyerekeknek átadjuk a nagyobb szobát, az jó lesz egykét évig, aztán meg már kisebb a bukó is. De fontos, h jó kis nyugis ház ez, ahhoz képest, h miket lehet kapni 20tól 30 milláig itt a kerületben. Persze nem feledem a vécsey utcai, cukrászdai kecót se, de errôl majd máskor...

2012. október 25., csütörtök

fos

Délután egykor haza, annyira görcsölt a hasam. Mínusz két kiló után most edzésen is fosógörcs. Király.

Published with Blogger-droid v2.0.9

2012. október 1., hétfő

Szoba

Na Zalán ma csak bepisilt az udvaron, talán nem is volt ilyen. Eddig csak alvás után esett meg kétszer. Mondjuk így is büszkék lehetünk rá, másfél hónapja még köze se volt a srácnak a szobatisztasághoz. Szóval így egy hónap után jól vizsgázott, tökre jól beszokott az oviba, leszámítva az elmúlt egy hetet, simán bement, simán bent is marad. Sok infónk nincs róla, de néha rendesen eszik. :) ami biztos, hogy az alvással itt sincs baja, ha fáradt, már ebéd előtt elmegy durmolni. Azt nem tudom, ki a haverja, szerintem egyedül eljátszogat, és el fog tartani egy darabig, amíg Péterkéhez vagy Benőhöz hasonló kishaverjai lesznek. Az is fura, h míg a bölcsibe minden nap vittünk valamit (amit akár szét is osztott), ide ne, visz semmit. Érdekes.

Fogadóóra

Na ma volt az első iskolai fogadóóra. Valaki persze 16:50-re jött 17:50 helyett, ezért csúsztunk, de jót dumáltunk Bálint anyukájával. Kicsit izgultam, mondhatni egy teljes hónap feszkója csúcsosodott ki bennem. Vajon Csenge jól tanul? Nem lóg ki negatív irányba? Nem szemtelen vagy nihilista vagy flegma? Szokott csúnyán viselkedni? Hisztizik? Á, nincs semmi, tök röhejes voltam, ahogy jobban izgultam, mint az iskolások az első napon. Minden oké a kiscsirkével, szorgalmas, figyel, jelentkezik, és - ahogy jósoltam - komoly szerepet tölt be a társasági életben. De legalább kicsit elvesztette az egész a szekta jellegét, jóval közelebb kerültem a tanítónénikhez, de rám is fért. De beigazolódott az is, h nem kell túlzásba vinni Csenge irányába az izgulást meg a parát. Ügyes lány, csinálja a dolgát. Figyelni mindig kell, de igenis büszkék lehetünk rá, csak hagyni kell magunkat.

2012. március 26., hétfő

bölcsifóbia

Zalán már a negyedik munkanapja hisztizett a bölcsiben reggel. Mint anno Csenge. Mintha történt volna valami, mintha nagyon nem akarna bemenni. Nem annyira vészes, inkább az a gáz, h mi lehet mögötte. Lehet , h otthon velünk jobb? Nyilván az aránylag aktív 4napos hétvége után kezdte, és múlt héten is otthon volt 2 napot. Remélem végigjárja most ezt a hetet, hátha attól visszaugrik. :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

2012. március 19., hétfő

betörés

Na vasárnap délután három körül betörtek Márti nénihez. Leszedték a rácsot a falról, benyomták a bukóra nyitott ablakot, felfordulást csináltak. Elvittek némi ékszert meg pénzt, de csak keveset. A felfordulás nagyobb kár, mint a lopás.

Délután Zalánnal indultunk motorozni, amikor feltűnt az, h a rács a falnak van támasztva. Sajnos túl régen történt rossz. De most igen. Ilyen az élet. A gáz az, h Mamma Csengével fel3kor ment el Noelékkel bicajozni, mi meg 3:40-kor Zalánnal. Közte volt. Egész délután kint volt mindenki az utcán, jöttek a nyomozók, aztán este a helyszínelők, ők 9-ig tolták. Durva.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2012. március 16., péntek

hoppá

Pesti ovistársak Kecsón!


Published with Blogger-droid v2.0.4

vadasparkban

A kisoroszlánokkal jót kukucsoltam. Csenge nagyon szerette a csacsikat meg a pónikat. Jó volt. Zalán is etette az állatokat. Vicces.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2012. március 8., csütörtök

iskolában

Ma voltam Csengével a fóti úti suliban matek órán, a 2a-ban. Nagyon élveztem. A gyerekek egy órán háromszor pihennek énekkel meg vicces gyakorlatokkal. Így tök jó lehet, persze Csenge unta a banánt, hiába kapott rajzos feladatot. No meg eleve esélytelen bejutni oda, 120.-ok vagyunk a külsős listán. De akkor is jó volt nosztalgiázni.

Kicsit fura volt, h sok gyerek ultra strébernek tűnt, régen nem volt ez ilyen szerintem , vagy csak nálunk nem? Sok volt a lelkes is. De valahogy mégis olyan furcsa volt az egész, a tanárok olyan gonosznak látszó kedves emberek voltak, és néha mintha előtört volna pillanatokra a gonosz. De lehet, h túl sok beteg filmet nézek. :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

2012. február 24., péntek

2012. február 18., szombat

2012. február 17., péntek

hetem

na ilyen, amikor a paraszt fejszével küszöböli ki azt, hogy a mítingek telebullshiteljék szánalmas kis életét. :)

2012. február 13., hétfő

falam

Na most már így néz ki. Jó, na. :)


Published with Blogger-droid v2.0.4